Bu bölüme kadarki performansı hayal kırıklığı. Gorosei giriş yapacak diye yan karakter gibi köşeye atılmış.Luffy ile arasında güç farkı var ama Luffy’e full odaklı olduğu bir dövüşte bu kadar kolay saldırılar yiyeceğini sanmıyorum. Geri kalksın bakalım daha işi bitmiş gibi durmuyor.
Terim hassas noktası ona laf etme, adam yeni geldi foruma gitmesin. Ama gelir gelmez beni darlamaya koşmuş bu ne hevesse.Fatih Terime İmparator değilde Amiral deseler Amiral fanı olacaktı.
Performansı mental nerfe rağmen iyi bence, Luffy gibi yemek ile vs sıfırlanma olayı yok adamın. Satürn gibi iyileşmesi de yok. Ona rağmen bir şekilde savaşın içinde.Bu bölüme kadarki performansı hayal kırıklığı. Gorosei giriş yapacak diye yan karakter gibi köşeye atılmış.
Kaido 1000 kere kalktı ama 10000bin kere de yatırdı. Nika'yla olan savaş da kaido gibi Kafa kafaya esit bir dövüş gördük mü? Daha doğrusu Oda dövüş cizdi mi. Hayır.
Senle alakası yok ustam da kaç haftadır Kizaru boğuyor beni bir iki hareket göster şov yapta serinin zevki çıksın. Meyveyi ziyan ediyor adam Lucci kendi meyvesini daha iyi kullanıyor.Terim hassas noktası ona laf etme, adam yeni geldi foruma gitmesin. Ama gelir gelmez beni darlamaya koşmuş bu ne hevesse.
Bunun arkasından üzüldüğüme değmezmiş.
Sanji ve Zoro ile kapışsa iki şov yapardı, Bayern ile eşlesen GS gibi Luffy ile anca bu kadar oluyor. Full çirkef süreye oynamalı oyunla skor kovaliyor reis.Senle alakası yok ustam da kaç haftadır Kizaru boğuyor beni bir iki hareket göster şov yapta serinin zevki çıksın. Meyveyi ziyan ediyor adam Lucci kendi meyvesini daha iyi kullanıyor.
Luffy oto av botunu açmış yine köyde Gorosei,Amiral farmı yapıyor.Sanji ve Zoro ile kapışsa iki şov yapardı, Bayern ile eşlesen GS gibi Luffy ile anca bu kadar oluyor. Full çirkef süreye oynamalı oyunla skor kovaliyor reis.
Gorosei 5 kişi geliyor 5i birden dayak yiyecek kadar çapsız değildir herhalde. Luffy'i devler ya da antik robot kurtaracak.Luffy oto av botunu açmış yine köyde Gorosei,Amiral farmı yapıyor.