Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ile arasında güç farkı var ama Luffy’e full odaklı olduğu bir dövüşte bu kadar kolay saldırılar yiyeceğini sanmıyorum. Geri kalksın bakalım daha işi bitmiş gibi durmuyor.
Bu bölüme kadarki performansı hayal kırıklığı. Gorosei giriş yapacak diye yan karakter gibi köşeye atılmış.
 
Bu fandom Amiraller her hasar aldığında uçuşa geçiyorlar. Wano’yu düzgün okumuş olsalar Kaido’nun 1000 kere yatıp kalktığına tepki vereceklerdi acaba? @Montana @sensey @artyomdh
Kaido 1000 kere kalktı ama 10000bin kere de yatırdı. :D Nika'yla olan savaş da kaido gibi Kafa kafaya esit bir dövüş gördük mü? Daha doğrusu Oda dövüş cizdi mi. Hayır.

Ortada bir dövüş olmadığı için şahsen hayal kırıklığına uğradım. Cünkü belliki Kizaru'yu Oda egghead'e etkisiz eleman olsun diye getirmiş.:artiz:

Oda:Kizaru evlat sen Vegapunk'ı öldürüdün yeter sıra Gorsoeilerde. Dinlen görevin bu kadardı.:ehe:

Şaka bir yana umarım Kirzaru dan iyi şeyler görürüz sevdiğm bir karakter olduğu icin yaşananlar dan pek memnun olmadım..:gamyon:
 
Terim hassas noktası ona laf etme, adam yeni geldi foruma gitmesin. Ama gelir gelmez beni darlamaya koşmuş bu ne hevesse.

Bunun arkasından üzüldüğüme değmezmiş. :artiz:
Senle alakası yok ustam da kaç haftadır Kizaru boğuyor beni bir iki hareket göster şov yapta serinin zevki çıksın. Meyveyi ziyan ediyor adam Lucci kendi meyvesini daha iyi kullanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık