Satürn bilimci. Gen aktarımıdır vs. her boku yapmıştır kendine. Vegaların arasında da adamı vardı zaten. Önümüzdeki bölüm dişlerinde testere, vücudunda bucaneer kalınlığı, sırtında siyah kanatlar ve ateş görürsek şaşırmam. :F
Al reis sana büyük bir panel buldum. Buraya yapıştır resimleri.Benim profilde sahne koyacak yer kalmadı ama Kizaru sürekli falso veriyor. Işık hızında mübarek, yetişemiyorum.
Kardeş nerenin matematiği bu?Teach’e artı yazdı bu bölüm.
Alpa bile Nika’nın gücünü muhakeme edemedi, yaptığı liste de boşa gitti, adam şokta. @artyomdhRabbimden Luffy vs Saturn ve Kizaru istiyordum. O bana Luffy vs All verdi.
Çok şükür bu günleri de gördük. Sırada daha iyi günler var.
Bu Teach'e hep bir şeyler yazıyor büyük adam elinde döndürüyor One Piece evrenini 8. boyuttan yönetiyor hahahaTeach’e artı yazdı bu bölüm.
Yerim onun bilimciliğini. Daha pacifistaların emir komuta zincirinin boneye verildiğini anlamamış. Siyasi atamalı bilimci bu. Aslında et ve süt ürünleri mezunu ama sanayi ve bilim bakanı olarak atanmış. Liyakat sıfırSatürn bilimci. Gen aktarımıdır vs. her boku yapmıştır kendine. Vegaların arasında da adamı vardı zaten. Önümüzdeki bölüm dişlerinde testere, vücudunda bucaneer kalınlığı, sırtında siyah kanatlar ve ateş görürsek şaşırmam. :F