MariLoris 27 Şub 2024 #91 Kizaru sürekli kafadan darbe alıyor adama adaya geldiğinden beri darbe yiyip ''Aman aman nereye geldik az önce çay demliyordum.'' diye takılıyor. Bu aldığı son darbeden sonra otursun uzaktan izlesin kafasını tutup olmadı çay ikram etsin
Kizaru sürekli kafadan darbe alıyor adama adaya geldiğinden beri darbe yiyip ''Aman aman nereye geldik az önce çay demliyordum.'' diye takılıyor. Bu aldığı son darbeden sonra otursun uzaktan izlesin kafasını tutup olmadı çay ikram etsin
Alpamis 27 Şub 2024 #94 SuleimanBeheader dedi ki: Hem Luffy yenilirse, ''bakın Gear 5 yenilmez değil'' diyecebileceğin için sevinirsin, hem de kazanırsa bakın adam 6v1 kazandı diye sevinebilirsin. Genişletmek için tıkla ...
SuleimanBeheader dedi ki: Hem Luffy yenilirse, ''bakın Gear 5 yenilmez değil'' diyecebileceğin için sevinirsin, hem de kazanırsa bakın adam 6v1 kazandı diye sevinebilirsin. Genişletmek için tıkla ...
Mayhem 27 Şub 2024 #96 Amaterasu dedi ki: Borsalino'nun rezil olacağnı anlıyıp nick değiştiren ben. Genişletmek için tıkla ... Kizaru senin yanında yavaş kaldı hahaha
Amaterasu dedi ki: Borsalino'nun rezil olacağnı anlıyıp nick değiştiren ben. Genişletmek için tıkla ... Kizaru senin yanında yavaş kaldı hahaha
Mewtwo 27 Şub 2024 #99 Yalnız Kaido da Nika’ya karşı çaresiz kalmıştı. Nika çok bozuk, tüm evreni tek başına alır dedik. @Alpamis @RedTeroR
Yalnız Kaido da Nika’ya karşı çaresiz kalmıştı. Nika çok bozuk, tüm evreni tek başına alır dedik. @Alpamis @RedTeroR