Seri mekanikleri cok bozuldu ancak suradan kayip vermeden cikmamalari gerekiyor (Usopp&Nami ikilisi yok olsa tadindan yenmez)O değil işi biraz ciddi değerlendirirsek bizimkiler burdan çıksa çıksa ana baba duasıyla ancak çıkar.
Seri mekanikleri cok bozuldu ancak suradan kayip vermeden cikmamalari gerekiyor (Usopp&Nami ikilisi yok olsa tadindan yenmez)O değil işi biraz ciddi değerlendirirsek bizimkiler burdan çıksa çıksa ana baba duasıyla ancak çıkar.
Ben sanki Kizaru >> Kaido demişim gibi yazıyorsun. 2 performans da kötü.Yanlışın var.Aslında yanlışın yok işine gelmiyor.Kaido Bajrang gun ile yenildi.Buradan falso veriyorsun zaten.
Kizaru'nun bir performansı yok çünkü varlık gösteremedi.Taraflı yorumu bırakıp objektifliğe davet ediyorum.
Kizaru’yu sadece eksi yedirtmeye getirmemiştir. Vegapunk’ın açıkladıklarından sonra taraf değiştirip Goroseileri tutar belki. Günü birlik yorumlar hep bunlar. Arc daha bitmedi.Ben sanki Kizaru >> Kaido demişim gibi yazıyorsun. 2 performans da kötü.
Yukarıda resim de attım, kaç tane örnek de verdim. Kaido yenilene kadar dövüş benzer. Gorosei farkını gösterirse anlarız Nika ile nasıl dövüşülür.
Nami seride seksapalite unsuru. Yani bir işlevi var. Sıfır işlev ve mürekkep israfı olan Usopp ölebilir. Hem de 1357 kez üst üste ölse ancak içim soğur.Seri mekanikleri cok bozuldu ancak suradan kayip vermeden cikmamalari gerekiyor (Usopp&Nami ikilisi yok olsa tadindan yenmez)
Kid’e kumpas kurdular. Apoo en başından beri ajanmış. Anlayacağın ejderha değil çıyan bu, Esat!Kaido daha ne yapsın ki altı üstü bir kaç gün önce Kidi tokatlıyor sonra G4 Luffyi tekliyor , Bigmomla kapışıyor sonra kızıl kınlarla kapışıyor üstüne 5 kişi çatıya geliyor onları tokatlıyor sonra Luffyi bir kaç kez baydıktan sonra öldürüyor. Nika ya bir kez reset atıyor ama gebeş yenilmiyor ardından istese kolayca kaçacağı saldıraya kafa atıyor çünkü intihara meyilli bir karakter ve resmen gidip intihar etti adam artık dayanamadı bu evrene bu Nikaya daha fazla görüp üzülmek istemedi kimi zaman dertlendi içti içerken bile Luffyi dövmeyi ihmal etmedi reis ama yapacak bişi yok. Luffy bile ölür Nika ölmez
Yine yanlışın var.Ben sanki Kizaru >> Kaido demişim gibi yazıyorsun. 2 performans da kötü.
Yukarıda resim de attım, kaç tane örnek de verdim. Kaido yenilene kadar dövüş benzer. Gorosei farkını gösterirse anlarız Nika ile nasıl dövüşülür.