Demiştim. Çağırma jutsusu bu.
Yazdıklarım bir bir gerçekleşiyor.
Cüzi fiyata fal bakılır, muska yapılır.
#Roronoafalcılıkstudyo sundu.
Gelecek hafta Sanji, Brook ve Choppi'nin ölümünü ardından Gandhi ve Nika'ya saplayan Zoro'yu göreceğiz. O zamana kadar oturgacınızı üşütmeyin.
Muhtemelen kralın hakisi ile vurması gerekiyor. Sanırım daha öyle bir vuruş yapmadı. @kekomancer böyle düşünüyor.Handikaplı olmayan bir yonkonun karşısına amiral koyuyorsun. Standart tarife.
Haysiyetsiz ne bokuna zarar görmüyor onu anlamadım. Aniden iyileştiğinden mi öyle sandı bizimki acaba yoksa en üst düzey haki tekniklerinden zarar görmeme diye bir şey bu evrenin dinamiklerine küfür olur
Şu sahneler bi gerçekleşemedi gitti hep hayal kuruyoruz hahaha
Garp vs Kuzan da gördük, Garp sana göre Yonkou gücünde değil mi.Handikaplı olmayan bir yonkonun karşısına amiral koyuyorsun. Standart tarife.
Haysiyetsiz ne bokuna zarar görmüyor onu anlamadım. Aniden iyileştiğinden mi öyle sandı bizimki acaba yoksa en üst düzey haki tekniklerinden zarar görmeme diye bir şey bu evrenin dinamiklerine küfür olur
Detaylara takılma deli olursun manyak olursun he de geç kıpsulan taaa kutsal topraklardan goroseiler geldi ama 100m uzaktaki robot hala gelemedi