iyi de fatihin hakisinden bahsetmedim ki? meyve uyanışından bahsettim. koskoca amiral meyvesini uyandırmadıysa eğer denizciler kapatsın gitsin dükkanı.Amirallerde neden kral hakisi olmak zorunda mı
iyi de fatihin hakisinden bahsetmedim ki? meyve uyanışından bahsettim. koskoca amiral meyvesini uyandırmadıysa eğer denizciler kapatsın gitsin dükkanı.Amirallerde neden kral hakisi olmak zorunda mı
En karakterlilerden biri en Sahtekar korsanlarin icinde ajan bile olsa her dediklerini yapıyorçoğul eki kullanıp genellemeseniz katılırdım görüşünüze.
aramaki ve kizaru öyle olabilir. muhtemelen sakazuki de kuru sıkı ama fujitora ve kuzan varken tüm amiralleri zan altında bırakmak yakışık almaz. kuzan, saul ve garp'ın hatırına öldürmedi robin'i ve tayfayı. robin'i öldürse hikaye başlaman biterdi.
içlerinde karakterli olanlar da var
Sen hic isik hizinda DDOS yedin mi?
Kimse böyle birşeyi sallamaz aklına gelmez spoiler bence doğru+ luffy kök söktürucek gibi hissettimGoroseilerin geleceğini düşünmüyorum. Gelirlerse bizim tayfa kaçar ama
Teach basacak şamarı. Bu konuda içimiz rahat.Nika şuraya gidiyor. Bu gidişler yaşlı kadimler Nika'dan değil de kahrından yenilecek...
- Bölümün sonunda Saturn diğer Kadimler'i adaya çağırmış (Naruto'daki (Kuchiyose no Jutsu gibi).
- Haftaya ara var.
şu an değil de amiralken yaptıkları ortada.Kuzan şu an Amiral değil.Fuji zaten bir istisna.Fuji reistir severim zaten.