One Piece kitlesi tarikat gibi seri en iyi değil dersen linçliyorlar. Kitle çekmek istiyorsan önüne verilen her yemeğe çok güzel demen lazım. Beğenmeyenler de vardır illaki de onlar uyanık olmadığından düşük abonedirYa bu yt da kiler ne yaşıyor ya ne kadar nika fanı varmış arkadaş
Tam olarak hoşuma gitmeyen kısım luffynin ölmesi.Aslında Nika’nın konsepti güzel, ben sevdim. Dövüşlerde böyle komik durumlar hoşuma gider. Benim sevmediğim kısım işin sonunun Luffy’nin seçilmiş kişi olmasına bağlanması.
Yemin ediyorum nika fanlarının %90 ı başka anime izlememiştirOne Piece kitlesi tarikat gibi seri en iyi değil dersen linçliyorlar. Kitle çekmek istiyorsan önüne verilen her yemeğe çok güzel demen lazım. Beğenmeyenler de vardır illaki de onlar uyanık olmadığından düşük abonedir
Ya konsept güzel de gorosei ile amiralden pizza yapmak nedir ciddiyet istiyor insan birazAslında Nika’nın konsepti güzel, ben sevdim. Dövüşlerde böyle komik durumlar hoşuma gider. Benim sevmediğim kısım işin sonunun Luffy’nin seçilmiş kişi olmasına bağlanması.
Dragon Ball’da da vardı böyle sahneler, One Piece Dragon Ball’ın az biraz ciddi versiyonu. Nika ile Dragon Ball evrenine daha çok yaklaştı. Nika’nın milleti trollediği gibi millet de onu trolleyebilse daha komik olurdu ama karşıdakiler genellikle ciddi oluyor.Ya konsept güzel de gorosei ile amiralden pizza yapmak nedir ciddiyet istiyor insan biraz
Yamato Van Augur’un gelecekteki kurbanı, ondan umudu kes reis.Madem Gorosei toplandı o zaman Yamato ve Momonosuke de gelmeli. Luffy hepsine tek başına yetemez. Aslında yeter ama adada bir sürü kişi var. Yoksa bu çakallar bir Baijrang Gun'a bakar.