Kılıç ile değil güç ile alakalı biraz. En güçlü kılıç kullanan shanks'ın dahi yeterli geleceğini sanmam, kaidonun çivili balyozu var birşey yapamadı ki mihawk, fuji ve zoroyu saymıyorum. Kolay kesebileceğin bir karakter değil artık luffy, işlemiyor. Kesse dahi işin biter, çok birşey yapamazsın. Im, Antik silahlar, meyve iptali ile teach, shanks, bir ihtimal akainu. Başka rakibi yok gibi. Elbaf'ta farklı karakter çıkarırsa oda o ayrı. Gorosei'ler güçlü ama hasar olayını çözdüğünde luffy yenebilir. Bu arada en güçlüler çoğunlukla kılıç ustası değil.
Evet elbette güçle alakalı , Kaido Nika ya zarar veriyor ve acıdı diyordu yanlış hatırlamıyorsam . Bunun Kesilme etkili güçlü saldırısı işe yarayabilir
Shanks Zoro Raylii, Roger Oden Goresi de ki yaşlı , Mihavk, Hatta Beyaz bıyık ne kadar tam katana olmasa da kesici alet ve oldukça etkili kullanıyor
seri de kılıç ya da kesici alet kullanan ve etkili , hani süs olsun diye taşıyan değil karakterler çok güçlü , ki amiralleri de kılıç eğitimi almıştır diye tahmin ediyorum
çivili balyoz ile Zoro da darbe yedi ama orada kesmek ya Da delmek değil de kafana darbe almış gibi yansıtılıyor
şu nu şimdilik görmedik kılıç ile kesme yapıldığında yine lastik olsa da kesilir mi yoksa yine gördüğümüz lastik şeklini alır mı
elbette kral haki li kılıç saldırısından bahsediyorum , ve ya içten zarar veren saldırılar
meyve iptali ve ya goresi gibi büyü vs garip bşrşey olandan yenilmez , lavı geçelim , her şeyi yapabilir Yeni formu içinde yüzer magmanın