Zoro & Sanji tag team Kizaru ya da Aramaki'yi dövermiş...
Sigarayı yakıp Kizaru'yu ne uçurdum bee diye bakan Nika'yı buldum ama görselde Kizaruyu bulamadım senseKizaru reis temsili...
Amiralciler saatlerinin kronometresini başlattı reis, yakında detaylı uzman raporu kamuya açıklanır.Luffy reyiz çok fena kısıtlanmış. Geleceği görme gücü kral hakisi ve temassız hakileri elinden alınmış.
Şimdi vurduğu karakter yerde bir şey olmamış gibi uzanıyor sadece.
Tepki çekmemek için söylemiyorum ama şu an Kizaru’da Vegapunk’u öldürdüğü için ağır pişmanlık var ve onun etkisinde. Yakında ağlarsa şaşırmam. Topluluk buna hazır olmadığı için yazmadım, benim yerime dile getirdiğin için teşekkürler.@sensey: Kizaru'nun yerde uzanmasının temel sebebi dinlenmek istemesidir.Kolay değil Nika gibi bir varlıkla savaşmak.Çok yoruldu hem de çok.Biraz dinlenmeyi hak etti.
@Montana: Kizaru artık Vegapunk ve diğerlerine zarar vermek istemiyor.Bu yüzden hükümet gemilerinin birinde dinlenme kararı aldı.Yoksa Nika kim Kizaru'yu durduracak?
@Kuroro: Ya git! Nika hiç Kizaru'ya zarar verebilir mi? Kizaru şu anda çay ve yemek stoğuna bakmaya gitti.Stok bittiyse bir yerden çay ve yemek almak için denizcilere emir verip, hemen gelecek.
Kizaru'da güneş gözlüğü olmasa Nika tek yemişti. Lazerin gücü azalmış.Luffy hep önde...
Rakibe bakmıyor bile. Seviye farkı o kadar büyük...Luffy reyiz çok fena kısıtlanmış. Geleceği görme gücü kral hakisi ve temassız hakileri elinden alınmış.
Şimdi vurduğu karakter yerde bir şey olmamış gibi uzanıyor sadece.