Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Saturn'un sürekli savaş meydanlarında olup diğerlerinin neden Mery Geoise'de beklediğini bu bölümle birlikte öğrenmiş olduk.Bu sayıyla birlikte Gorosei'ler içinde öncü olarak Saturn'un gitmesinin temel sebebinin Saturn'un diğer Gorosei'leri savaş meydanına getirebilme özelliği.Yani Gorosei'ler önce Saturn'u gönderiyorlar ki önemli bir durumda kendileri de savaş meydanına gelebilsin.

Tahminen Saturn olmadan diğer Gorosei'ler bir yerden bir yere ışınlanamıyor.Eğer ki Saturn düşerse diğerleri Egghead'dan başka bir yere ışınlayamayacak.
 
Son düzenleme:
Sızdırılan amiralci toplantısı konuşması;

x : Arkadaşlar Kizaru baskın gelirse "biz amiral>yonko demiştik" diyoruz. Luffy baskın gelirse koordineli bir şekilde belli mesaj aralıklarıyla Nika seriyi öldürüyor, seri patladı, eski tadı alamıyorum falan diyoruz.

y : Peki "Kizaru baskınken Nika seriyi bozmuyor muydu?" derlerse usta ?

x : ...
 
@sensey: Kizaru'nun yerde uzanmasının temel sebebi dinlenmek istemesidir.Kolay değil Nika gibi bir varlıkla savaşmak.Çok yoruldu hem de çok.Biraz dinlenmeyi hak etti.
@Montana: Kizaru artık Vegapunk ve diğerlerine zarar vermek istemiyor.Bu yüzden hükümet gemilerinin birinde dinlenme kararı aldı.Yoksa Nika kim Kizaru'yu durduracak?
@Kuroro: Ya git! Nika hiç Kizaru'ya zarar verebilir mi? Kizaru şu anda çay ve yemek stoğuna bakmaya gitti.Stok bittiyse bir yerden çay ve yemek almak için denizcilere emir verip, hemen gelecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık