Eger sengoku durmasaydi amiralim Nika’nin dedesiyle havuc kafali aga babasina da delilk acacaktiGelsin gelsin bir delikde ona açarız sıkıntı yok sonra adada ağlamayın ama
Eger sengoku durmasaydi amiralim Nika’nin dedesiyle havuc kafali aga babasina da delilk acacaktiGelsin gelsin bir delikde ona açarız sıkıntı yok sonra adada ağlamayın ama
Yamato’ya dayak yoldaŞimdi bu Karasakal, Wano'ya saldıracak ya hani, acaba Momonosuke, Yamato ve Kin'emon üçlüsü yokken mi olacak? Çünkü anlatıcı Wano tarihinin en iyi Shogun'u olacak dedi. Yani Karasakal saldırdığı takdirde adayı koruyamazsa leke sürülmüş olur ve Karasakal'a karşı kazanamama ihtimali de yüksek. Shogun olduğu için adayı terk etme şansı var mı acaba? Hiyori yerine geçici bir süreliğine geçebilir. Bu durumda Wano halkı ikinci kez büyük bir felakati yaşarlar.
Luffy, Wano'dan ayrılırken "biz arkadaşız, eğer zor duruma düşecek olursanız bu bayrağı gösterin" demişti. Şu anda Luffy ve tayfası zor durumdalar geleceklerse tam sırası. Beş kadim karşısında Luffy durabilirse zaten büyük iş yapar ama henüz birine hasar atmayı başaramadı. Diğerleri da böyle iyileşiyorsa işi çok zor demektir.
Gerçi Wano'yla alakalı bir kapak hikayesi başladı.
Yine de bir umut bekliyoruz işte.
Mitolojik meyveler zaten diğer meyve yetenekleri de gösteriyorlar. Mesela Marco'ya bir sürü kılıç sapladılar ama Logia gibi kılıçlar içinden geçti. Aynı şekilde Yamato da buz saldırıları yapabiliyor.Yapar yapmasına ama luffy zoan. Paramecia değil. Antik kauçuk meyvesi olup devam etseydi ben gene okay olurdum. Meyvenin tipini değiştirdi kitaba güncelleme geldi.
Gece gece güldürdün ama merak etme Yamato seni bu dertten kurtaracak yakında.Yamato’ya dayak yolda
En mantıklısı bb'nin hiç saldırmaması olur.yoksa saldırırsa orda adam kalmaz.kaldı ki momo ve yamato'nun meyveler de harika.tam çalmalık.Şimdi bu Karasakal, Wano'ya saldıracak ya hani, acaba Momonosuke, Yamato ve Kin'emon üçlüsü yokken mi olacak? Çünkü anlatıcı Wano tarihinin en iyi Shogun'u olacak dedi. Yani Karasakal saldırdığı takdirde adayı koruyamazsa leke sürülmüş olur ve Karasakal'a karşı kazanamama ihtimali de yüksek. Shogun olduğu için adayı terk etme şansı var mı acaba? Hiyori yerine geçici bir süreliğine geçebilir. Bu durumda Wano halkı ikinci kez büyük bir felakati yaşarlar.
Luffy, Wano'dan ayrılırken "biz arkadaşız, eğer zor duruma düşecek olursanız bu bayrağı gösterin" demişti. Şu anda Luffy ve tayfası zor durumdalar geleceklerse tam sırası. Beş kadim karşısında Luffy durabilirse zaten büyük iş yapar ama henüz birine hasar atmayı başaramadı. Diğerleri da böyle iyileşiyorsa işi çok zor demektir.
Gerçi Wano'yla alakalı bir kapak hikayesi başladı.
Yine de bir umut bekliyoruz işte.
Karasakal bilmediği yere girmez.En mantıklısı bb'nin hiç saldırmaması olur.yoksa saldırırsa orda adam kalmaz.kaldı ki momo ve yamato'nun meyveler de harika.tam çalmalık.
One Piece konusundaki zaman algımız oldukça garip ya. Günlük hayatımızdaki bir şeyin iki sene önce olduğunu görünce garipsemiyoruz ama iş One Piece'e gelince sanki birkaç ay önce Nika'yı görmüşüz gibi.