Şu nika gücünü kurtaracak tek olay bilmem kaç yıl önce D lere ihanet edenlerin soyundan gelen karasakal+ ihanet eden kişinin karanlık meyvesi dramı olur gibi. Sendeyiz Karasakal reis.
Zorlama teori Wano'da 1 ay geçirdiler zaten ikisi de ölüm döşeğine düştü sonra kalktılar.Şu linkteki olayın gerçekleşmesine çok az kaldı.Hawkins bizimkilerin 1 ay içerisinde hayatta kalma şansına yüzde 19 olduğu tahmini yapmıştı.Sanirim Dorry ve Broggy bu arcta mefta olacak.LUFFYgilin kaçması için kendilerini feda edecekler.Su efsanevin elbaf mizragi ve Kanli yilan kafasımidir ne bu söylem Gorosei iler ile karşı karşıyayken gündeme gelecektir
Hawkinsin dediği olasılık wano dışına çıkmaz o 1 ay çoktan dolmuşturŞu linkteki olayın gerçekleşmesine çok az kaldı.Hawkins bizimkilerin 1 ay içerisinde hayatta kalma şansına yüzde 19 olduğu tahmini yapmıştı.Sanirim Dorry ve Broggy bu arcta mefta olacak.LUFFYgilin kaçması için kendilerini feda edecekler.Su efsanevin elbaf mizragi ve Kanli yilan kafasımidir ne bu söylem Gorosei iler ile karşı karşıyayken gündeme gelecektir
Zaten doğru bildi.Luffy ve Zorroda öldüler.Luffy uyanış sayesinde kurtuldu Zorro da iksirle.Şu linkteki olayın gerçekleşmesine çok az kaldı.Hawkins bizimkilerin 1 ay içerisinde hayatta kalma şansına yüzde 19 olduğu tahmini yapmıştı.Sanirim Dorry ve Broggy bu arcta mefta olacak.LUFFYgilin kaçması için kendilerini feda edecekler.Su efsanevin elbaf mizragi ve Kanli yilan kafasımidir ne bu söylem Gorosei iler ile karşı karşıyayken gündeme gelecektir
Paylaştıgim linkte dolmasına sadece 1 gün kaldı gibi yazıyor hesaplandığına göre.Hawkinsin dediği olasılık wano dışına çıkmaz o 1 ay çoktan dolmuştur
Shanksı domates yapıp yuvarlar karasakalı da kara çarık diye ayağına giyer.Shanksı pizza hamuru gibi çevirdiğini düşünmek bile mide bulandırıyor. Bunu göreceğime karasakal shanksı tez zamanda öldürürde karasakalın hamur gibi açıldığını görürüz
Yapar yapmasına ama luffy zoan. Paramecia değil. Antik kauçuk meyvesi olup devam etseydi ben gene okay olurdum. Meyvenin tipini değiştirdi kitaba güncelleme geldi.Bu tür sahnelere alışmamız için Luffy nin insan dahil tüm nesneleri Lastiğe çevirdiğini kabul etmemiz lazım ...
Başka Çare yok... Örnek Kalifa nın gücü mesela buna çok güzel bir örnek...
Hükümetin ve ejderlerin kötü olduklarını da söylemeye pek gerek yok. Zaten kutsal vergiler altında ezilen adaların halklarının başına hep trajik şeyler geliyordu. Yani zaten haberleri vardır. Ben hala hızlandırılmış bir nika efsanesi ve nikanın tekrar dünyaya geldiğini anlatacağını düşünüyorum. Gerçi bu son bölümle nikayı görüp ölmüş olacağını düşünmek istemiyorum. Nika efsanesini anlatıp kayıp yüzyıla giriş yapar diyorum. Kayıp yüzyılı bitirse de halk isyan eder, bitirmesine izin verilmese de neden engellediler diye isyan eder.Tenryuubito’ların sırf kendi zevkleri için normal vatandaşlara eziyet etmesi, ülkelerin hükümetin desteğini alabilmek için hükümete zorunlu bir şekilde para ödemek zorunda kalmaları, Lulusia gibi bir krallığın yok edilmesi, Dressrosa’da halka onca zulm yapan Doflamingo’nun desteklenmesi adına hükümetten bir amiralin gönderilmesi, Mery Geoise’deki toplantıda hükümeti yok sayan ülkelerin cezalandırılacağına dair birtakım açıklamalar gibi vb. şeyler var.
Yani zaten dünya hükümetin kötü bir oluşum olduğunu biliyor.Vegapunk, Gorosei’leri kötü göstermesinin ne gibi bir etkisi olacak ki? Halk zaten hükümetin kötü olduğunu bilmiyor mu?
Bana çok mantıklı gelmedi bu teori.