Çekip Bajrang Gun vursa kral hakili temassız ile. Gorosei karşı koyabilir mi?
Saturn kendini yenileyebildiği sürece Luffy'nin yaptığı her saldırının üstesinden gelecektir.Peki Saturn nasıl düşer?Çekip Bajrang Gun vursa kral hakili temassız ile. Gorosei karşı koyabilir mi?
hepsini tesbih gibi ipe dizer. 5 tane olsa ne yazar.Çekip Bajrang Gun vursa kral hakili temassız ile. Gorosei karşı koyabilir mi?
Kadim Robot vardi depoda seride robotlarin pek bir esprisi yok ama belki ordan birsey cikabilirAma Vega nerden bilsin mesajı kaydederken Lufyy ya da birileri olcak da koruyacak diye.Pek olası gelmedi bana.Ha yanında görünürler o da bonusu olur.
Burda düşünmemiz gereken kim gelicek yardıma.Zoruyu sanjiyi kitledi oda.Luffy tek olmaz.Bu sahneye en iyi o kara alevler varken yukardan elektriklerle Enelin inmesi olur.Al sana epik bir sahne.
Hayal gücüde bir yere kadar fazla abartmamak lazım : )İlginç bir şey geldi aklıma. Bu Tanrı'nın Şovalyeleri 9 kişi miydi?
Im+9 Şovalye vs. Hasır Şapkalar olabilir mi? Böyle bir matematikten düşünsek Gorosei burada gidici olabilir ve bahsettiğim karşılaşmaların önü açılabilir. Hem de yeterince sansasyon yaratması için de ihtiyarların yenilmesi iyi olabilir.
Hadi Luffy, 5 pizzadan sonra seri sonu vs.'si belli olacak.
Goroseiler seri başından beri olan daha oturaklı bir güç. Dokuz şövalyenin ne cacık olduğu belli değil. Ben olsam şövalyeleri daha önce harcardım goroseilerden.İlginç bir şey geldi aklıma. Bu Tanrı'nın Şovalyeleri 9 kişi miydi?
Im+9 Şovalye vs. Hasır Şapkalar olabilir mi? Böyle bir matematikten düşünsek Gorosei burada gidici olabilir ve bahsettiğim karşılaşmaların önü açılabilir. Hem de yeterince sansasyon yaratması için de ihtiyarların yenilmesi iyi olabilir.
Hadi Luffy, 5 pizzadan sonra seri sonu vs.'si belli olacak.
Eğer tüm goroseilerde bu standart özellik ise sıkıntı büyük. Bunlardaki yenilenme yeteneği Marco'da yok ki Marco, goroseilerin konuştuğu bir adamdı. Hee sadece yenilenme özelliği değil de bunun üzerine başka özellikleri çıkarsa o zaman tam manasıyla başa bela karakterler olup güç seviyeleri uçar bu adamların.Sabonun Alevi tüm Goroseinin içinden geçmesine rağmen hiç biri hasar almadı . Yani bu yenilenme diğerleri içinde geçerli olabilir .
Bunlarin hasar yeme olayini anlamak icin Youkai mitolojisini okumak lazim. Seride basit mantikla kairoseki çiviler iş görebilir mesela.Goroseiler seri başından beri olan daha oturaklı bir güç. Dokuz şövalyenin ne cacık olduğu belli değil. Ben olsam şövalyeleri daha önce harcardım goroseilerden.
Eğer tüm goroseilerde bu standart özellik ise sıkıntı büyük. Bunlardaki yenilenme yeteneği Marco'da yok ki Marco, goroseilerin konuştuğu bir adamdı. Hee sadece yenilenme özelliği değil de bunun üzerine başka özellikleri çıkarsa o zaman tam manasıyla başa bela karakterler olup güç seviyeleri uçar bu adamların.