Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral, senin sadakatine hayranım!

Luffy'nin iki yıllık zaman atlamasını saymayalım çünkü korsanlık yapmıyordu eğitim yapıyordu. Bizim tayfanın yapmış olduğu korsanlık toplasan 7-8 ay olmuş mudur? Luffy 17 yaşında korsanlığa adım attı sıfırdan. Zaman atlaması oldu iki yıl, sonra yeniden korsanlığa döndüler ve Luffy şu anda 19 yaşında. Yani Luffy de 1 yıl sürmeden Korsanlar Kralı olacak ve seriyi bitirecek.
O 1 yıl gününüz zamanında reis. 40 50 chapter yani. :)
 
Luffy iki kişiye karşı zorlanmadı bu saatten sonra tek başına da kimse üstünlük kuramaz. Adadaki robotu görmemiz için luffy'yi zor duruma sokmak gerekiyordu. Sakazuki'den de bir şey beklemeyin luffy'nin öfkesini tadacak.
 
O 1 yıl gününüz zamanında reis. 40 50 chapter yani. :)
Luffy 50 bölümde tayfa bile kuramadı. Yonkou'larla kapışacaktı üzerine bir de alev yaralı adamı bulacaktı. Hepsini 50 bölümde mi yapacakmış? Aha da donanma amirali kendisi madem bu kadar çok korkuluyor One Piece'den o zaman poneglifler bulup gidip One Piece'yi alsaydı.

Oda, herifin çok hırslı olduğunu belirtmek istemiş olay bu sadece. Lafla peynir gemisi yürümüyor Oda efendi madem bir yılda bulurdu aha da bulaydı o zaman.
 
Kizaru, lucci,gorosei bu adamlar gucsuz degil. Henuz nikayla karsilasmamis ve rezil olmamis karakterler vardir.

Koskoca amiral nikaya hicbir sey yapamiyor o kadar sacma ki. Su an seride en rezil olan karakterlerden biri oldu kizaru.
 
Momo örneği dururken Bonney'in potansiyelini görmezden gelmemek gerek. Sonuçta Vegapunk da Momo'nun yediği imitasyon şeytan meyvesini başarısızlık olarak görmüştü.
 
Labo katmanı bariyerini geçebilen tek hükümet çalışanının Kizaru olması ve mesajın oradan yayıldığını tahmin etmeleri beni tek bir düşünceye sevk ediyor; Gorosei Luffy ile uğraşırken Kizaru yukarı çıkıp katmanı yok edecek. Hiç mi merak duyguları yok bu hükümet çalışanlarının ? Neden bu kadar katı şekilde bir yasak var. Alt tarafı tarih yani öğrenilse ne zarar verecek ? Bir yanlış var ki bu kadar katı tutum sergiliyorlar da demiyorlar. Körü körüne itaat körü körüne köpeklik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık