Tayfadan birine zarar gelsin gözünün önünde oda yeter bence ne olacak hiç fikrim yok ama Naruto tarzına döndü hızlı finale gidiyor havası aldım.G5 modu gülen surattan kızgın surata çevirecek bir rakip lazim luffye.
Tayfadan birine zarar gelsin gözünün önünde oda yeter bence ne olacak hiç fikrim yok ama Naruto tarzına döndü hızlı finale gidiyor havası aldım.G5 modu gülen surattan kızgın surata çevirecek bir rakip lazim luffye.
O 1 yıl gününüz zamanında reis. 40 50 chapter yani.Kral, senin sadakatine hayranım!
Luffy'nin iki yıllık zaman atlamasını saymayalım çünkü korsanlık yapmıyordu eğitim yapıyordu. Bizim tayfanın yapmış olduğu korsanlık toplasan 7-8 ay olmuş mudur? Luffy 17 yaşında korsanlığa adım attı sıfırdan. Zaman atlaması oldu iki yıl, sonra yeniden korsanlığa döndüler ve Luffy şu anda 19 yaşında. Yani Luffy de 1 yıl sürmeden Korsanlar Kralı olacak ve seriyi bitirecek.
Luffy 50 bölümde tayfa bile kuramadı. Yonkou'larla kapışacaktı üzerine bir de alev yaralı adamı bulacaktı. Hepsini 50 bölümde mi yapacakmış? Aha da donanma amirali kendisi madem bu kadar çok korkuluyor One Piece'den o zaman poneglifler bulup gidip One Piece'yi alsaydı.O 1 yıl gününüz zamanında reis. 40 50 chapter yani.
Bellamy bile kizaru'yu görse gülerdiKizaru, lucci,gorosei bu adamlar gucsuz degil. Henuz nikayla karsilasmamis ve rezil olmamis karakterler vardir.
Koskoca amiral nikaya hicbir sey yapamiyor o kadar sacma ki. Su an seride en rezil olan karakterlerden biri oldu kizaru.
Meyvenin tek kusurlu yanı renginin pembe olması.Momo örneği dururken Bonney'in potansiyelini görmezden gelmemek gerek. Sonuçta Vegapunk da Momo'nun yediği imitasyon şeytan meyvesini başarısızlık olarak görmüştü.