Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 kadimin yetenekleri hakkında tam net bişey bilinmesede biri rejenerasyon biri savunma biri hız biri saldırı gücü biri dayanıklılık gibi tek özellik tam kapasite ve bu yetenekleri yan yana iken hepsi kullanabilir yapardım sOda nın yerinde olsam hepsi birbirinin yeteneklerini kullansın filan biraz saçmaladım ama mantıklı.

Kullandıkları telepati ve çağırma aralarındaki bağın göründüğünden fazla olduğunu gösteriyor diğer bölümlerde Vegapunk ın açıklamasından çok bu takım çalışmasını konuşacağız gibi tahmin ediyorum.
 
Bonney, Nika formuna dönüşüp, Luffy ile birlikte Gorosei’lere karşı dövüşür mü ki?

İki Nika Loading…
Bonney'in Nika formuna gerek yok. Pacifista'larla Luffy'ye destek çıksa o da yeterli olur. Keşke bütün Seraphim'lerin kontörlü de Bonney de olsa. Sadece S-Bear'ı kontrol edebiliyor muhtemelen. S-Snake de Luffy aşkından bizimkilerin safına geçebilir.

Arc'ın başlarında Stussy isminde bir hatun vardı bir anda Lucci ve Kaku'yu etkisiz hâle getirince güçlü dedik ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı. Kız bir parmak tabancasına yatış izni aldı.

Gorosei'ler gelince bizim Zoro ve Sanji'nin efeliği tutacaktır ve iki Gorosei'yi bu ikisi tutacaktır. Halbuki birisi arc boyunca neredeyse yoktu ve hâlen Lucci'yi indirebilmiş değil. Diğeri de koruyacağını söylediği adamı bile koruyamadı ve Kizaru'ya karşı işlevsiz kaldı. Oda denilen zırtapoz bir anda bu ikilinin Korsanlar Kralı'nın kanatları olduğunu hatırlayacak ve arc boyunca boş boş durmalarını unutturacak hamle yapmalarını sağlayacaktır.

Lucci'yi de artık Jinbe tutabilirse bizim tayfanın beli yere gelmez bu saatten sonra.
 
Sakazuki reis 1 senede seriyi bitiriyordu. Nika'nın en az 5 senesi var seriyi bitirmesi için. Araya en az 2 düşman lazım Sakazuki'nin karşısında durabilmesi için. Şimdi görse kaçar Nika. :)
Kral, senin sadakatine hayranım!

Luffy'nin iki yıllık zaman atlamasını saymayalım çünkü korsanlık yapmıyordu eğitim yapıyordu. Bizim tayfanın yapmış olduğu korsanlık toplasan 7-8 ay olmuş mudur? Luffy 17 yaşında korsanlığa adım attı sıfırdan. Zaman atlaması oldu iki yıl, sonra yeniden korsanlığa döndüler ve Luffy şu anda 19 yaşında. Yani Luffy de 1 yıl sürmeden Korsanlar Kralı olacak ve seriyi bitirecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık