Bir bölümde çok şey anlatmış hocam burada yarısı fazla gibi geldi.1109 çıkmış haberimiz yok :F
Bir bölümde çok şey anlatmış hocam burada yarısı fazla gibi geldi.1109 çıkmış haberimiz yok :F
Karasakal kimseye tek atamaz o konuda bir beklentim yok açıkçası yensin de tek atmasa da olur ama her aldığı darbeyi kf gömeceği için Karasakal'ın vslerinde siteden uzak durmam lazim.Yamato tek yemez sanmiyorum. Dediğin gibi Kaido'yu tuttu karakter. Biraz kapışırlar
Kral bahsettiğin adam Gura Gura yiyince bu dünyanın sahıbı benim diyen adam.Karasakal gerçekçi bir adam hedeflerine ulaşması için meyveye ihtiyaç duyduğunu reddetmiyor. Luffy’de ise ince bir kibir var, yazar bunu saflık kisvesi altında yediriyor. Her şeyi yapan kendisi gibi davranıyor.
Meyvenin gücünü biliyor da ondan. WB'ye eksi yazan bir durum misal.Kral bahsettiğin adam Gura Gura yiyince bu dünyanın sahıbı benim diyen adam.
Farketmez bu sırtlanı savunmayın bana.Meyvenin gücünü biliyor da ondan. WB'ye eksi yazan bir durum misal.
Senin dediğin ile benim dediğim şeyi çürütmüyorsun yav. Meyvelerin önemini biliyor, Teach işte.Farketmez bu sırtlanı savunmayın bana.
Yav he he.Senin dediğin ile benim dediğim şeyi çürütmüyorsun yav. Meyvelerin önemini biliyor, Teach işte.
Yami yami için Teach beni seçti diyordu. 40 yıllık planlarını kurtarmış Yami reyiz.Gura Gura meyvesi bilince sahip olup WB'yi ölümden kurtarsaydı ve bir şey tanrısı Fika diye yeni bir isme sahip olsaydı belki Luffy'nin meyvesine eşit olabilirdi.