Evet, Shiroshi daha kolay lokma gibi ama balık adam adasının konumu ve Shiroshini gücü meyve kullanıcıları için tehlikeli gibi.
shirahoshi hem kolay lokma hem ada kolay hedef. o dev deniz canavarlarıyla adanın baloncuğununun içinde savaşamazlar. devon buradayken yüksek ihtimalle luffy ile karşılacak ve bu şekilde ilerleyecek. artı olarak wanoya hiç uğramadığı için neler göreceğini bilmiyor bb. ama baa yeni dünyaya giren herkesin geçtiği ortak nokta.
Ben balıkadam adasında gerçekleşmeyen kehanet ile ilgileniyorum. Luffy balıkadam adasını yakıp yıkacaktı. Belki devon olur, belki shirahoshi korumak için luffy geri döner.
diğer söylediklerine katılıyorum ama bb adaya saldırırsa luffyle karşılaşmaları imkansız olur. sonuçta böyle birşey olsa bizimkiler bunu nereden haber alacak? ve ayrıca olayların olup bitmesi lazım haber alabilmeleri için. ikisi için de herşey bitmiş gitmiş olacak. neptün yaşlı, askerler çöp. tek üç prens var o da zaten birazcık savaşmak için farz. bonney nin meyve ile bir takım meyvelerin kendini aştığını ve taklit edebildiğini gördük. bu açıklık güzel oldu çünkü bence şuan devon "bildiği,daha önce gördüğü"" saldırıları taklit ederken yapabilir diyebilirim. diğer türlüsü mr2 den hiçbir farkı kalmıyor. bir de baa dan dış dünyaya haber nasıl gidiyor? martılar yok orada.
Normalde birsey olmasini beklersin ama robot olduklarindan bagimsiz hareket edebilecek sekilde yapmis olabilir vegapunk kendine birsey olsada.
sonuçta beynini ayıran meyvesi özelliğini kaybetmeli. beynini ayırmasıyla ilgisi yoksa da stellanın bilinci yok olduğu için artık diğer arzu ve ihtiyaçlarının olması zorlama olur. ben öldükten sonra altıma yapacağımı yada tabutta arabada midem bulanacağını karnım acıkacağını sanmıyorum.