Luffy kizaruyu goroseiye vurarak dövecek.
İki zoro big mom i indirirSanji ve Zoro'yu Kid ve Law'la kıyaslayanlar aklıma geliyor da... Zoro ve Sanji de birlikte yonko indirirdi değil mi :d
Vegapunk niyeyse bana ölecek gibi gelmiyor. Adamın beyni yok, alet takmış yaşıyor. Kan kaybından ölür belki, kan alırsa yaşar.Gördüğüm en büyük fansın tebrikler
wanodaki bm 2 King gücündeydi yani.. Kingi yendiğinde pili bitmişti Zoro'nun... 2 Zoro, kesin Lucciyi yener ama bakİki zoro big mom i indirir
Zaten Amiralcı olarak hiç öyle birşey demedim.Yonkou > Amiral dir ama gerçek yonkou dan bahsediyorum : ) Kid ve Law zaten yonkou almadı düşürdüler.Bu aynı şeye benziyor.Misal Nami nin denize düşmeye ramak kalan bir yonkou yu tekme ile itip yenmesi.Zoro Sanji ikilisi Kid Law ı orta-zor arası zorlukta alır.Bu Gif ney Amiral = Yonko iddaasının bitişini mi temsil ediyor?
Yiğidi öldür hakkını ver, tüm kemikleri kırılmıştı zaten kingle vs atmadan önce,serideki bajrang gun dan sonraki en güçlü saldırıyı tankladı ,ilaç sayesinde tekrar ayağa kalktı,king ile dövüşün sonralarına doğru ilacın etkisi geçmeye başlamıştı zatenwanodaki bm 2 King gücündeydi yani.. Kingi yendiğinde pili bitmişti Zoro'nun... 2 Zoro, kesin Lucciyi yener ama bak
İnanır mısın, Egghead öyle bir arc ki bizimkilerin eli-kolu bağlanmış gibi davranıyorlar. Geçen bölüm "mektup yazmaya başla" diyen herif bu bölüm yaşlı bir herifi koruyamadı. Bu arc ile bizimkileri hiç savunamıyorum ama diğer arc'larda savurum.Aynen kesin döverlerdi. Bu arc baya belli ediyorlar dövebileceklerini.