Şahsen Big Mom'u indireceklerini düşünüyorum. Kaido - Shanks falan imkansız ama BM'yi net döverlerdi diye düşünüyorum.Sanji ve Zoro'yu Kid ve Law'la kıyaslayanlar aklıma geliyor da... Zoro ve Sanji de birlikte yonko indirirdi değil mi :d
Şahsen Big Mom'u indireceklerini düşünüyorum. Kaido - Shanks falan imkansız ama BM'yi net döverlerdi diye düşünüyorum.Sanji ve Zoro'yu Kid ve Law'la kıyaslayanlar aklıma geliyor da... Zoro ve Sanji de birlikte yonko indirirdi değil mi :d
Binlerce kez laf yedi onun için.WB'nin bulunduğu ortamda Ace'i öldürmeleri gibi mi?
Aynen kesin döverlerdi. Bu arc baya belli ediyorlar dövebileceklerini.Şahsen Big Mom'u indireceklerini düşünüyorum. Kaido - Shanks falan imkansız ama BM'yi net döverlerdi diye düşünüyorum.
Sanji ve Zoro'yu Kid ve Law'la kıyaslayanlar aklıma geliyor da... Zoro ve Sanji de birlikte yonko indirirdi değil mi :d
Empati kuruyorum açıkçası Karasakalın yaninda Burgessi öldürseler öldürene de tayfasına da ziyafet verdirirdim hatta gemide ki tüm hazineleri onlara verirdim.Binlerce kez laf yedi onun için.
Niye konuyu değiştiriyorsun.
Seninkinin yanında Vegapunkı öldürdüler yazsana eksisini.
Bu Gif ney Amiral = Yonko iddaasının bitişini mi temsil ediyor?
Ölmedi gibi duruyor.Binlerce kez laf yedi onun için.
Niye konuyu değiştiriyorsun.
Seninkinin yanında Vegapunkı öldürdüler yazsana eksisini.
Gördüğüm en büyük fansın tebriklerÖlmedi gibi duruyor.