Yattığı yerden Kizaru dövdü eleman bilmem kaç km uzaktan daha nasıl bir performans verelim sana xDAbartıldığı kadar bir şey göstermedi zaten. Nika yenilmez olayı belli kitlenin Luffy aşağılama yöntemi oldu. Bayık. Kaido şu adaya gelse net 1v2 kazanır.
"Yenemez zaten" demek kesin bir ifade ile konuşmak anlamına geliyor. Yenebilme ihtimali olabilir, neden olmasın? Gear 5'in fazla enerji tükettiği doğru ancak hayal gücü ile doğru orantılı bir güçten bahsediyoruz. Oda'nın kalemine bağlı, bir bakmışız tek başına ikisini dövmüş veya bir bakmışız tek başına Kizaru'dan dayak yemiş. Burada değerlendirdiğimiz karakter Luffy değil, Nika'nın tam kendisi ve potansiyeli hakkında net fikrimiz yok.Ikisini bir arada yenemez zaten de Rayleigh zar zor bir amirali durduruyordu. Luffy'nin Gear 5 formunda gerçek bir yonkou olduğunun bir tescili daha olmuş. Tek eksiği formu çok hızlı enerji tüketiyor, süreyi uzatsa tamamdır.
Hareket edersem öleceğim de diyordu galiba. Üstüne aldığı bu darbelerle hala ölmezse şunu çok hak ediyor da...Sonunda sen de çatladın ha Phoenix.
Sanji, Luffy dövüşme olaylarını geç arada Kizaru üç beş tane daha sıkmış gariban Vegapunk'a ben ona koptum xD
Sen ne anlarsın yav.Zoro fanlarının yeni sığınağı Nika. Bundan önce G4'tü. Ondan önce g2 ve g3'tü. Ondan önce de meyvesi var diyorlardı.
Allah affetsin, ben de güldüm. Olayda ciddiyet sıfır. On dorukilik adamı pirana gibi parçaladılar. Yardımdaki acizlik ayrı komik, bizim Diloviç’in hâlâ ölmemesi ayrı komik. Lütfü bunu hayatta mı hayal ediyor nedir, ölmek bilmedi hırbo.Sonunda sen de çatladın ha Phoenix.
Sanji, Luffy dövüşme olaylarını geç arada Kizaru üç beş tane daha sıkmış gariban Vegapunk'a ben ona koptum xD
Saturn den tut Vegasindan Bonney'sine kadar alayi adama Nika diyor Alpa'cigim... Luffy KK olmadan tahtali koyu boyladi. Nika abim ise dumeni eline aldi ve kim var kim yok indiriyor masallah Nika abim beeee...Zoro fanlarının yeni sığınağı Nika. Bundan önce G4'tü. Ondan önce g2 ve g3'tü. Ondan önce de meyvesi var diyorlardı.
Ryuma'ya Sword God denilince eriyip biten Zoro fanları, Zoro'ya Enma üzerinden Cehennem Tanrısı denilince eriyip biten Zoro fanları, Luffy'e Güneş Tanrısı denilince zorlarına gitmiş.Sen ne anlarsın yav.
Bak Güneş tanrısı demiş Oda meyveye, Japonlar imparatorlarına güneşin oğlu diyorlardı.
Düşün ben bir manga yapıyorum ve ana karaktere tövbe haşa Allah meyvesi yediriyorum.
Sonra da gelip senle torpilli mi değil mi diye tartışmaya giriyorum xD
Allah'ım bize sabır ver
Cehennem tanrısı diye bir şey yok bu seride, Zoro kendi kendine havalı bir isim uyduruyor.Ryuma'ya Sword God denilince eriyip biten Zoro fanları, Zoro'ya Enma üzerinden Cehennem Tanrısı denilince eriyip biten Zoro fanları, Luffy'e Güneş Tanrısı denilince zorlarına gitmiş.
İyi dayanıklı çıktı ama hala nalları dikmemişAllah affetsin, ben de güldüm. Olayda ciddiyet sıfır. On dorukilik adamı pirana gibi parçaladılar. Yardımdaki acizlik ayrı komik, bizim Diloviç’in hâlâ ölmemesi ayrı komik. Lütfü bunu hayatta mı hayal ediyor nedir, ölmek bilmedi hırbo.