Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'yi küçümsediğim yok, dostum. Bir iki mesaj görüp kafanda kurmuşsun. Zoro ve Sanji'nin amiral tutabileceğini bir çok kez söyledim. Ama tek saldırı bloklamaya yenmiş gibi tepki verilmesi gereksiz.
En başından beri Sanji Kizaruyu yendi diyen yok ama misal senin en başından beri Sanjiyi küçümsediğin gerçeği ortada.Yani tepki dediğin tamamiyle uydurma olmuş.Attığın yorumlara dönüp bir daha bak derim.
 
Fuji gelene kadar diğer amiraller şov yapıyordu. Bulaşıcı hastalık gibi geçmiştir. Ben asıl gorsei Satürn e şaşırıyorum. Konuşuyor sadece eylem yapacağı zaman da o gerilimi alamıyorum. Op bilemedim gerilimi veremiyor bana. Bleach de espadalarda falan acayip gerilimi almıştım. Satürn var çok tehlikeli durum her an biri ölebilir olmuyor. Bonney gidecek araya kuma girer. Vega mal gibi açıkta bir şey olmaz.
Op'ta o ciddiyet tövbe billah yok artık. Bırak 2-3 arc sonrasını bugün Marijois'ta olsak olum nasıl olacak laaaan çok endişeli ve heyecanlıyım diyecek durumumuz kalmadı. Nasılsa Oda saçma salak bir şeyler çizer ve biter. Serideki heyecan unsuru bizimkilerin içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacaklarına ya da başka bir hadise silsilesine dair değil tamamen gizemler üzerine yığılı durumda ki o da şahsen umurumda değil artık. Sadece bazı dövüşleri ve bazı karakterlerin güçlerini merakla bekliyorum o kadar. Ki bu konuda da hüsrana uğrayacağımı biliyorum. Seri çoktan bitti kafada bitti.
 
Şans yanlarında oldu farklı. Şansa bala geldi demek farklı. Şansa bala gelen tamamen Buggy'dir mesela bana göre. Luffy daha cesur bir adam. Teach daha akıllı bir adam @Reiper dediği gibi fırsatları kollayan ve bunları başarıya çevirmeye çalışan adam. Teach denen adam şansa bala buralara gelseydi kimse sallamazdı onu evrende Buggy gibi. En ufak örnek bu kadar kötü şöhretli adamlar kendisini dinlemezdi bile. Şimdi her biri adam için farklı farklı görevlere gidiyor.


Üstte de yazdım. Şansa bala olsaydı bu evrende kimse ciddiye almazdı Teach'i. Şansa bala gelen Buggy'dir.
Kıyasladığın adam Buggy yahu aradaki farka bak.Şans eseri meyve ayağına geldi diyorum yok öyle bişey diyorsun sayfaları gösterince aa o öyleymiş ama bu böyle değildi diyorsun.Luffynin ekmeğini yiyor sürekli diyoruz plan yaptı diyorsun planlarında Luffynin Satürnü ayaklarına gönderip sağ tık kopyalama yapmak mı var yani cidden artık laf anlatmaya çalışmaktan sıkıldım yav.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık