Arkadaşlar adada gözlem hakisi tanrısal seviyede bir çok kişi varken augur ve diger zibindigi hissetmemis mi kimse?
Hikayeye bak
Hikayeye bak
Gorosei'ye yazan eksi Dragon'a iki misli yazıyor.@Skywalker Dragon harekete geçmiyor diye herkes laf atarken Gorosei asırlar sonra sahneye çıkar çıkmaz Korsanların oyuncağı oldu. Ortam maymunu oldu koskoca Gorosei
Ben tanrısal seviyede haki sahibi olsam diğer küçük hakileri hiç kale almazdımArkadaşlar adada gözlem hakisi tanrısal seviyede bir çok kişi varken augur ve diger zibindigi hissetmemis mi kimse?
Hikayeye bak
Van augur ve kadın güçsüz mu kardeş dalga mi geçiyoruz...Ben tanrısal seviyede haki sahibi olsam diğer küçük hakileri hiç kale almazdım
Neyin ufak şovu la kepçükle billur geçmiş resmen canısı@Dattebayo..! Sanji hakkında yorum alabilir miyim ? Ufak çaplı şov yapmış.
Luffy ve muhtemelen Satürn'e göre cok güçsüz.Van augur ve kadın güçsüz mu kardeş dalga mi geçiyoruz...
Zoro'ya sallayan yamulur benden demesi. Yanlış ata oynamayın. Zoro altın gibidir yere düşmekle değerini kaybetmez ki olan bir şey de yok yani şu an.Şu sıralar pek ayrıcalık gibi değil ya reis. Umarım kediciği bir an önce yener de ana olaylara dahil olur.
E biz boşuna mı vazgeçtik bu sevdadan? Ortada karakter kalmadı. Ancak Lucci dövüşü manga içerisinde öyle abartıldığı kadar uzun sürmedi. Bölüm sayısı çok olduğu için öyle hissettiriyor. Muhtemelen son vuruşa Jinbe şahit olacaktır diye tahmin ediyorum. Aksi takdirde oraya Jinbe'yi göndermesi için mantık kuramadım.Lucci ile bu kadar oyalanmasını beklemezdim. Onu geçtim karakteri doğru düzgün göremiyoruz bile artık.