Lucci ile bu kadar oyalanmasını beklemezdim. Onu geçtim karakteri doğru düzgün göremiyoruz bile artık.Herhangi bir özel ırka mensup olmayan Zoro'ya artı yazar. Yakışmadı.
Lucci ile bu kadar oyalanmasını beklemezdim. Onu geçtim karakteri doğru düzgün göremiyoruz bile artık.Herhangi bir özel ırka mensup olmayan Zoro'ya artı yazar. Yakışmadı.
Teach'i savunabiliriz reis. Gönüllerin Amirali adam. Marshall zaten general demek. Ailesi muhtemelen eski denizci.Bu da Amiral olduğu için teknik olarak BB savunmakta sorun yok bu işe yorumun nedir @sensey
Harbi eski Zoro fanlarından eser yok. Luffy fanları bile daha çok sahip çıkıyor karaktere.Çoğu Zoro fanı bıraktı zaten bu işleri. Biz sahip çıkmasak Zoro yok olurdu forumda.
Şu sıralar pek ayrıcalık gibi değil ya reis. Umarım kediciği bir an önce yener de ana olaylara dahil olur.Zoro fanı olmak ayrıcalıktır.
Samuray adasında Zoro'nun işlenmemesi, ZKK hayalleri, Luffy'nin aşırı güçlenmesi, Enma falan derken fanların motivasyonu kalmamış usta. Sabah akşam Nika diyorlar ama nafile.Harbi eski Zoro fanlarından eser yok. Luffy fanları bile daha çok sahip çıkıyor karaktere.