Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 bin metreden düşen Kaido'nun karşısındakiler kimdi ? Ben adamların gücünü anlatıyorum. Kaido tek başına onca güçlü adamla savaştı o çatıda. Shanks Kid'i tekledi BB Law ile uğraştı mevzu bu kadar.
Yanlış bilgi veriyorsun, başta Jack Kaido’ya bayağı yardım etti. Aynı şekilde Katakuri de Big Mom’a yardım etti. BB’de olan eski yonkolarda yoktu işi yanlış.
 
Shanks övecem diye ne dediginizi de bilmiyorsunuz bir kacar der biri olmadigi adaya niye saldirsin der Karasakal gittiği yerlere gizli gitmiyor nerde ne yaptıği belli adamın istihbaratini konustursun bulsun öyle algı operasyonu yapmasın.
Hay Allah BM'nin adaya davul ve zurnayla adamları gitmiş kimsenin haberi olmamış. Aynı şekilde kendisi Wano sonrası pusu atmış sirenleri açarak ama yine kimsenin haberi olmamış. Daha yakın zamanda Amazon Lily baskını yapmış denizciler oradayken yine sirenleri duyan olmamış. Adam sürekli hareket halinde ve sirenler açık geziyor haklısın.
 
@Skywalker Ayrıca Kaido’nun gökten atladığı dediğin kısımda da Apoo hali hazırda Kaido’nun adamıydı.
Aynı şekilde Big Mom adasına gelen Luffy’e gitmedi, Cracker karşıladı.
 
Karasakal kendisini geliştirecek dövüşlere tek girmekten kaçınan birisi. Law gibi birine bile tayfasıyla saldırdı. Shanks ile birebir savaşacak olursa kendini geliştirmediği sürece önde olacağı tek durum şu olur.

Birebirde çocuk haliyle vermiş utanç duyduğu en büyük yarayı. Karasakal meyvelerde zaten uzman. Tek yapması gereken hakisini geliştirmek. Law onu yormuştu baya katkımız olmuştur geliştirmesine :rolleyes:
 
Luffy buggye kelle vermis adam kaido da karşı ölüp dirilmiş adam hala neyi savunuyorsun alpa meyvesi uyanmasa helvasinj yiyecektik adami bunu gormuyorsan seninle tartismak boşa yani inkarinda bu kadarı olmaz.
Teach 2 meyve üzerine 40 yıl yapan adam meyvesi olmasa diyin Luffy için. Kardeş sen Teach nasıl bir karakter haberin yok anlaşılan.
 
@Skywalker Ayrıca Kaido’nun gökten atladığı dediğin kısımda da Apoo hali hazırda Kaido’nun adamıydı.
Aynı şekilde Big Mom adasına gelen Luffy’e gitmedi, Cracker karşıladı.
Aynen Apoo'ya güvenerek çıktı karşılarına. O sahnede yanlarına Luffy ve Law'ı da koysan Kaido gene ezerdi hepsini. Mevzu yonkoların rakiplerini tayfalarıyla beraber alabilecek güçte olmaları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık