Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne amaçla olursa olsun, haydut hayatı yaşarken hükümet ile iş birliği yaparsan sıçan olursun. Hiç polisiye suç filmi de mi izlemediniz?
Buna Shichibukailer dahil mi ? Shanks'ın gösterilen karakterine bakarsak adam tam bir uzlaşmacı. Gereksiz şiddetten yana değil. Hükümetin engelleyebileceği bir tehdit varsa ve bunu kendinden ödün vermeden yaptırabiliyorsa bunda sıkıntı görmem. Denizcilerin tüm şeytaniliğine rağmen hükümete hizmet ederek insanlara faydalı olmaya çalışmasından daha makul bir hareket.
 
Buna Shichibukailer dahil mi ? Shanks'ın gösterilen karakterine bakarsak adam tam bir uzlaşmacı. Gereksiz şiddetten yana. Hükümetin engelleyebileceği bir tehdit varsa ve bunu kendinden ödün vermeden yaptırabiliyorsa bunda sıkıntı görmem. Denizciler tüm şeytaniliğine rağmen hükümete hizmet ederek insanlara faydalı olmaya çalışmasından daha makul bir hareket.
Shichibukailer zaten hükümet köpeği olarak anılıyor. Law ve BB’ye laf edeceksen bunu yaparken kendilerine çıkar sağlamak için plan yaptılar, Shanks gibi düşman korsanların bilgisini verip sıçanlık yapmadılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık