Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu logia meyvelerde bir kullanım sınırlaması mutlaka vardır. Şu ana kadar bunla ilgili bir sınırlama ifadesi görmedik ama mesela Akainu gidip bütün gezegen magma olana kadar magma üretemiyor olmalı. Ya da Kizaru disko topu gibi sabaha kadar ışıl ışıl yanamıyordur. Şu noktada biraz tükendiğini görüyor olabiliriz
 
@Smoker

Van Augur da Catarina Davon da üçüncü gemi kaptanı olarak ifade edilmiş. Yanlış mı yazılmış acaba? Van Augur 3, Catarina Davon 6. Titan Kaptan olarak aklımda kalmıştı benim aklımda.

Doğrusu nedir?
 
Nika'nın yaptığı saldırı sonucu Satürn'den kan akmış. Kizaru reis ise yeni tıraş olmuş pürüzsüz yüzüyle arc'a devam ediyor. Bakalım ilk kanı Sanji mi Nika mı alacak... :)
Cerrahpaşalı Halit'in de dediği gibi kansızın kanı mı olur Sensey ? Ter içinde kaldığı yetmiyor kan ter içinde kalsın istiyorsun Kizaru. Siz kan bekliyorsunuz ben sarı pantolon teorimin gerçekleşmesini.
 
Bölümün en güzel kısmı, Karasakal korsanlarından birilerini görmek ve gerçekten bir planlarının olduğunu bilmekti. OP'de tek gerçek korsan tayfası olduklarını düşünüyorum. Mantık çerçevesinde ilerliyor, kurnaz haraketler yapıyor ve zekice hareket etmeye çalışıyor. Luzümsüz dövüşten kaçınıyor, sinsice planlar yapıyor. Hikaye sonu Luffy'nin dövüşeceği kişi olmaz ise bile çok önemli bir role sahip olacağına kesinlikle inanıyorum. Baksana tayfadan iki kişi, Yonkou'nun olduğu adaya giriş yapıyor. Kimse de kardeş noluyor, bir şeyler garip demiyor. Luffy'nin hangi iki adamı Van Augur ve Catarina Devon'un yaptığını yapabilir?
 

Daha power up alıcakmış ,baba oğula karşı 2v1 atıcak kral ,burun deliklerine isabet ettiricek :a:
Babayi devirecek muhtemelen oğluna geldiğinde ise usopp dayak manyağı olacak ilk başlarda tam pili bitti derken serinin en iyi gözlem hakisini açarak gelecegi görerek Van Auguru bir daha ayağa kalkmamak adina oyle devirecek
 
Luffy'i pert eden Kizaru'yu, Sanji ne yapabilecek ? Hadi Luffy ile dövüştü yoruldu diyelim, bu kadar mıydı Kizaru'nun gücü ? Bu saatten sonra Satürn kalksa alayının içinden geçse de bir anlamı kalmayacak e madem böyle bir gücün vardı nerdeydin derler adama. Atı alan Üsküdar'ı geçti artık. Nika ortaya çıkınca" yanındakilerin de gücü saçma şekilde etkileniyor" deyip duruma tüy dikmesi dileğiyle.
 
Yamato koruyucu tanrı ve bir amiral kadar güçlüdür. Karasakal ve tayfası büyük kayıplar vermeden oradan ayrılamazlar. Karşılarında sadece Yamato olmayacak. Hibrid form da dahil meyve yeteneklerine alışmış bir Momonosuke ve Akazaya Samurayları da orada olacak. Bunların dışında muhtemelen Law ve Bepo da Wano'ya geldiler. Yamato, Canavar Korsanları üzerinde hâkimiyet kurabilirse bayağı büyük bir ekip de onların yanında olur. Yani her türlü Karasakal Korsanları'nın büyük zaiyat vermeden adadan çıkmaları mümkün olmayacaktır.
Yamato bitti, Luffy intikamını alır ama sonradan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık