Jinbe'de Kizaru ile karşılaşmamak için topuk yapmıştı.Unutmamak lazım...Zoro amiralle karşılaşmamak için savaşı uzatıyormuş. Jinbe'yi şu şekil gönderecek.
Jinbe'de Kizaru ile karşılaşmamak için topuk yapmıştı.Unutmamak lazım...Zoro amiralle karşılaşmamak için savaşı uzatıyormuş. Jinbe'yi şu şekil gönderecek.
Amiral geldiğinden beri herif ortalıkta yok. Boşa dümenci olmamış usta.Jinbe'de Kizaru ile karşılaşmamak için topuk yapmıştı.Unutmamak lazım...
Sadaka gibi bir lazeri durdurtup öyle deldirmiş Sanji’yi. O da Franky ile aynı seviyede değil mesajı vermek için. Bir gecede 10 sene geriye gittik.Fujitora laylaylom takılıyordu.Kizaru gayet ciddi ve Kadim tarafından bir görev verildi.Herkesi öldür.
Konuyu güncel için açmışsın ama?Gelecekten bahsetmişim ben? Luffy, Zoro ve Sanji üçlüsü gelecekte Amirallerin içinden geçer, bu gayet doğal bir durum.
Ayrıca Kaidou hiç bir zaman tek yumruğa pert olmadı, yumruğu yedi, ağzından kanlar aktı ama iki saniye sonra karşılık vermeye, yere gömmeye devam etti. Kizaru bir yumruk yiyor, felç oluyor.
Bir şey olmaz.Hemen öldük bittik moduna girmeyin.Bak Kizaru fanlarına Luffy kafasına kafasına vuruyor ama moral bozmuyorlar.Sadaka gibi bir lazeri durdurtup öyle deldirmiş Sanji’yi. O da Franky ile aynı seviyede değil mesajı vermek için. Bir gecede 10 sene geriye gittik.
PH’da Sanji kapıya zarar veremedi. Franky verdi. Franky>Sanji muhabbetlerine gitti aklım.Sadaka gibi bir lazeri durdurtup öyle deldirmiş Sanji’yi. O da Franky ile aynı seviyede değil mesajı vermek için. Bir gecede 10 sene geriye gittik.
Kizaru'nun hayal kırıklığı her bölüm artıyor.Mental nerf olayı patladı.Kizaru: Daha kalın bir gözlük getirmeliydim. Çünkü gözüme Bonney'nin kanı sıçrayabilir.