Benim demediğim şeyleri demişim gibi neden konuşuyorsun ? Ona rağmen tüm argümanlarını çürüttüm bak bu kıyağımı unutma.Herkese yapmam...Kalkar kalkmasına da siz Sanji bir daha Amiral karşısında bu hallere düşmez, Amiralle çarpışır uzun süre diyordunuz. Demek ki öyle değilmiş.
Zoro ve Sanji'yi bu arc nerflemiş Oda.Bu ifrit jambe birine patlayacak ama ne zaman bakalım usta… @II. Invictus
Sen mi gerçek adını söylemek istersin yoksa ben mi söyleyeyim Nil Anka?Luffy bitmiştir bu bölümle birlikte. Artık Nika diyebiliriz karaktere.
Sen demiyorsundur ama senin güruh öyle söylüyordu.Benim demediğim şeyleri demişim gibi neden konuşuyorsun ? Ona rağmen tüm argümanlarını çürüttüm bak bu kıyağımı unutma.Herkese yapmam...
Benim güruhum falan yok.Aynı karakteri sevmemiz desteklememiz bizi kardeş ya da aileden yapmıyor.Sen demiyorsundur ama senin güruh öyle söylüyordu.
@Montana Sanji exoskeleton p.up’ı aldığında artık Kizaru Sanji’yi delemez diyenler vardı. Çok net hatırlıyorum.
Fujitora laylaylom takılıyordu.Kizaru gayet ciddi ve Kadim tarafından bir görev verildi.Herkesi öldür.Dressrosa’da amiral karşısında bile Zoro’nun gururunu kırdırmayan ve amirale Zoro’yu pışpışlayacak iki üç söz söyleten Oda, 1106. sayıda Sanji’yi kasap gibi doğruyor. Bölümler zaten bi halta benzemiyor üstüne bu hiç olmadı…
Gelecekten bahsetmişim ben? Luffy, Zoro ve Sanji üçlüsü gelecekte Amirallerin içinden geçer, bu gayet doğal bir durum.Baya baya Kizaru>Sanji diyormuşsun aynen.
Sanji’nin bu hallere düşeceğini beklemiyordun? Sanji Amirallere karşı bu durumlara düşmez diyordun?
Kaido her bölüm yumruk yiyip yere yığıldı. Kaç kere kafasını tuttu. Kaç kere gözünün feri gitti. Siz dayanıklılığa bak diyerek Kaido’ya artı yazdırmaya çalıştınız.