Bunlardan önce bir sürü saldırı yemesini bıraktım bu saldırı Kaido'ya ne yapıyor? Sonra yine ayağa kalkıyor adam? Sonra yine kalkıyor. En son Bajrang ile iniyor işte.@Alpamis
Kizaru'nun yediği lastik saldırısının zayıfı Kaido'yu bu hale sokmuş.
Bundan sonra yine aynı lastik saldırısından karnına atıyor. Sonra zaten bitirici dev yumruk ile arc kapanıyor. Kaido düşmeden Luffy'nin denediği son normal saldırı bu yani. Gösterdiklerin evet çok şiddetli gözüküyor ama bu çizimle alakalı. Bu çizimler kadar efsanevi gözüken saldırıları Dof karşısında da yapmıştı. Attıkların daha güçlü olsa Luffy onları denerdi diye düşünüyorum.
Attıklarından da kalkıyor reis.Bunlardan önce bir sürü saldırı yemesini bıraktım bu saldırı Kaido'ya ne yapıyor? Sonra yine ayağa kalkıyor adam? Sonra yine kalkıyor. En son Bajrang ile iniyor işte.
Adam zaten hep kalkıyor. Ben bunlarla düştü diye atmadım ki. Bahsettiğin atakdaki etkiler açısından ele aldım. Patlamalar Kaido dövüşünde hep vardı. Çok daha yoğun haki efektleriyle birliktei.Attıklarından da kalkıyor reis.
Kişisel yorum diyelim o zaman. Birisi ileride forumda anket konusu açarsa genel düşünceyi öğrenmiş oluruz.
Genel düşünce çoğunluk bence aynı fikir tam ben yazdım millette öyle düşünüyormuş farklılik istiyor herkes vurduğu kalıyor he kalkacak tabi amiral o diyecekler ama kan lazım artık. Shanks gücü olsun rogar gücü olsun heyecan katıyor kanımız kaynıyor onları gorunce hatta daha yakın zamandan kara sakal rayleigh görünce terlemesi verdiği haz coşku yeter.Attıklarından da kalkıyor reis.
Kişisel yorum diyelim o zaman. Birisi ileride forumda anket konusu açarsa genel düşünceyi öğrenmiş oluruz.