Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceği görmeyi bile kullanıp kullanmadığı belli değil. Adam geleceği görme kullanmayınca değil Kizaru, Katakuri'ye yetişemiyor. Snakeman advance hakiler olmadan sözde en hızlı adama nasıl yetişecek ? Kizaru'ya yetişemediğini söylüyorsun. Kizaru adamın düz kokalı yumruklarına ileri silahlanma ile savunma yapıyor. Kizaru zaten dövüşün başında darbe alacaksa bu kadar kolay , en hızlı olmasının ne anlamı olacak ?

Teach'in potansiyeli ile Saka bir değil. İleri h.haki Teach'de çıkabilir. Teach Lütfü'nün karanlık versiyonu gibi bir şey. Sakazuki logia türünde en tehlikeli meyveye sahip olabilir kabul. Tiç'de en bela 2,3 logiadan biri yami yami+en baba paramecia sayılabilecek gura gura var. Üstüne Tiç'de fiziksel bir anormallik var.Eskiden hiç uyumadığı söylenmesi,Marco'nun onun bedeni bir tuhaf zaten falan demesi ipucu diye düşünüyorum.

Akainu'nun kk seviyesini geçmesi için rakibin de ona uygun olması gerekiyor. Sen Luffy'nin rakibi olacağını düşünüp diyorsun bunu.Rakibi farklı çıkarsa ne olacak ? Varsayım işte dediğin de.




Her ankete böyle diyebilirsin bence.
ben bu arc’dan ve Vega’nin dediklerinden sonra Teach’in Buccaneer oldugunu dusunmeye basladim cidden.
 
Ben nika savunanlari mi gördüm? Seri en başından beri çizgisini bozmadı falan fistan.. aynı seriyi mi okuduk? Şu seri eleştirilince neden sanki küfür etmişiz gibi algılıyorsunuz? Sevdiğiniz yerleri yazın hep beraber okuyalım.
 
@RedTeroR fark ettin mi, herkes nika diyor forumda şimdiye kadar tek Alpa hicnika demedi, yanılmıyorsam düzelt beni, o hala luffy de kaldı. Rahmetlinin kırkı da çıktı ama unutamadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık