Luffy desin biri de artık şu çocuğa
Luffy desin biri de artık şu çocuğa
Spoilerda Kizaru'nun Luffy'ye Nika dediği yazmıyor. Hesap dediğin gibi gelen bilgileri paylaşıyor. O yüzden spoiler metinleri kısmında paylaşmadım. ne olur ne olmaz diyeZaten spoilerde yazan bir şey. Bu hesap ayrıca sahtekar sadece diğer spoilercilerden gelen bilgileri paylaşıyor. Kendileri leaker değil.
Shiryuyu gözünüz de fazla büyütüyorsunuz marco ayarında dır belki fazlası yoktur.Yonkoları Amirallerden güçlü görebilirsin tartışılır bu. Bende bazı Yonkolar amiral yener, Bazı amiraller Yonko yener diyorum. Ama Amiraller Yonkolardan çok sağ kola yakın demen hatalı. Şuana kadar hiç bir sağ kol Amiral seviyesini bırak yakın bile göstermedi. Beckman ve Shiryu Amirale biraz daha yakın olabilir. Rayleigh zaten Yonko Komutanı değil o ayrı.
Sabo yaparsa devrimi başımızda gezdiririz. Hükümet devrilsin de sıkıntı yokÇünkü Devrimcilerin gerçek lideri Sabo... Onun çıktığı bölümlere bakın.
Ace'e de Hiken diyorlardı zaten meyve fanıydın bari Sabo fanı ol artık. xdLuffy desin biri de artık şu çocuğa
Sabo bomboş bir karakter. Tıpki Luffy gibi.Ace'e de Hiken diyorlardı zaten meyve fanıydın bari Sabo fanı ol artık. xd
Adidas fanıyım ben abibas değilAce'e de Hiken diyorlardı zaten meyve fanıydın bari Sabo fanı ol artık. xd
Bomney ağlıyor duyunca ise bak. Bu Oda'nin yatacak yeri yok.