Saturn>Kizaru iması yapıp duruyor 1 aydır. Bu Goroseiciler çok ince çalışıyor korkulur.Satürn’e artı yazdırmaya çalışıyor @Kuroro
Saturn>Kizaru iması yapıp duruyor 1 aydır. Bu Goroseiciler çok ince çalışıyor korkulur.Satürn’e artı yazdırmaya çalışıyor @Kuroro
70 Kilo Luffy'den de dayak yemezsin be KizaruKizaru tek yemezse Luffy büyük eksi yiyecek. Hazırlıksızken vurmuş. Bakalım ne olacak?
Luffy yenilgiyi hazmedeyip tekrar saldırmış Kizaru'ya. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.70 Kilo Luffy'den de dayak yemezsin be Kizaru
Benim lafı bana satmaLuffy yenilgiyi hazmedeyip tekrar saldırmış Kizaru'ya. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Adam kaidodan yediği tekleri kabul etmemiş kizarunun ufak dokunusunu mu kabul edecek ki adam akıllı yediği bir darbe yok kizarudan hangi dayaktan bahsedioz kankaLuffy yenilgiyi hazmedeyip tekrar saldırmış Kizaru'ya. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Ben olanı söylüyorum.Benim lafı bana satma
Işık hizinda adamı hazırsizlik yakalamak artidir reyize.Kizaru tek yemezse Luffy büyük eksi yiyecek. Hazırlıksızken vurmuş. Bakalım ne olacak?