Dragon gelsin istedik devrimci lobisinin ruhsal sağlığı bakımından önemliydi @Lucky Luke @Skywalker @Tiksav LeeDorry broggy geldi diye biz kimleri bekliyorduk kimler geldi diyorsunuz da azıcık tutarlı sallasanız enelin doffynin gelmeyeceğini anlarsınız hele ki shansksın gelmesini bekleyen ne yaşıyor arkadaş bide bu kişiler seri leş gibi diyor uçuk uçuk şeyler dileyip olmayınca seri leş
Karasakal Satürn’ü görünce kaçmış usta eksi yazdı, kaç bölüm önce gemileri gözüktü ama piyasada yoklarGüle güle egghead Hoşgeldin Elbaf arc.
İşte şansa bak ki Hurdacıların travmasını hortlatacak Shanks'ın adamları geldi bu hikayede yanan @Tiksav Lee oldu ama bunu da atlatacak kardeşim.Dragon gelsin istedik devrimci lobisinin ruhsal sağlığı bakımından önemliydi @Lucky Luke @Skywalker @Tiksav Lee
önce sağlık
Dragon gelmedikçe Dragoncular olarak diğer devrimci elemanlara (Sabo, Kuma, Ginny, Ivankov) şu şekil kitleniyorsunuz. Durumunuz iyiye gitmiyor @Kuroroİşte şansa bak ki Hurdacıların travmasını hortlatacak Shanks'ın adamları geldi bu hikayede yanan @Tiksav Lee oldu ama bunu da atlatacak kardeşim.
Hepimiz unutmuşuz arkadaşın biri birkaç sayfa önce bahsetmiş Vega başlarda yardım istiyordu devlerden yardım istemiş herhalde.devler kolpacı usta, luffy zamanında selam verdi diye yardıma gelmişler, Big Mom’ı yenen Kid’e ise saldırdılar.
Bi karar verin kardeşim bi devrimci lobideyim bi Satürncü oluyorum bölümde işinize hangisi kolay gelirse oraya yolluyorsunuzDragon gelsin istedik devrimci lobisinin ruhsal sağlığı bakımından önemliydi @Lucky Luke @Skywalker @Tiksav Lee
önce sağlık