Ben şuan ki seviyesiyle alamaz diyorum zaten.Onu söylüyor işte Reis.
O bile Kaido yeniyorsa Zoro hayli hayli yener diyor.
Bakalım.belli olmaz.Şöyle Satürn dellense de Goroseinin uçuk gücünü gösterse . Herif arc başından beri ayağını birilerine sokmaya çalışmak dışında icraat göstermedi .
Ben hala %1 bile umutluyum Goroseiden güç gösterisi göreceğimizden
Luffy 1vs 2 kaldı amaDemek ki bölümde Kizaru şov var ki ayak yapıyorlar. Belki de ileride Amirallere bol bol artı yazacağı için kendilerini ihbar ettiler. Amaç Amiral bölümünün çıkmasını geciktirmek @sensey
Satürn eski dostu Nika'nın yanına geçer. Satürn olmasa Kizaru alıyordu Luffy'yi zaten.Luffy 1vs 2 kaldı ama
Fazlası bile dostum. Kaido'nun tek esprisi meyve gücü ve doğuştan gelen genetik gücü dayanıklılığı vs. Takdir edilecek bir özelliği kral hakiyle silahlanması. Ona rağmen bile kariyeri karaktersizliklerle dolu.Kizaru bu seviyedeyse akainuyu hayal edemiyorum kaido level bir adam çıkıcak herhalde oda çok seviyor amiralleri bu belli oldu
kadercilik irade aktarımı gibi temalar hep vardı zaten seride. tanrıların savaşına döndü tabi sonra o kısıma bir lafım yok. luffy'nin seçilmiş olmasını marinford'dan hatta ararsan daha önceden beri bile bulabilirsin.Kaderciliği tema edindikten sonra kalite düştü, çünkü seri başta özgürlük temasını işliyordu. Kendisiyle çelişen bir eser haline gelince kalite nasıl düşmüyor? Oda, hikayede kader ve ilahi kavramlarla dalga geçen bir yol ile Luffy’i tanrısal bir figür yapsaydı saygı duyardım. Ama bildiğin düz seçilmiş kişi yaptı.