Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika rakipsiz. Değil şimdi, geçmiş ve gelecek tüm karakterlerden daha güçlü. Artık güçlenmesine gerek yok.
Sanji ölümsüz bir vücuda sahip, teknolojinin son noktası. Artık tecrübe edindiği sürece müthiş güç artışları yaşar.
Peki ya Zoro? Neyi kaldı? Wano Wano dediler ama Wano pek bir kazanımı olmadı. Eline başka bir oyuncak verdiler ama Zoro yine aynı Zoro gibime geliyor.

İşte bu şartlar sonucu bu bölümün son panelde devler kılıç ustalıklarını konuşturdular. Zaten neredeyse gördüğümüz tüm devler kılıç ustası. Biz kılıç diyarını Wano sanıyorduk ama asıl kılıç diyarı Elbaf çıkabilir ve böylece Zoro büyük bir güç artışı yaşar. Hem belki de Wano'da göremediğimiz Mihawk posterlerini Elbaf'ta görürüz.
Zoro, wano sonrası ciddi saldırı gücü arttıran enma, ateş kesme tekniği ve kral haki aldı. 3 tane hayvani saldırı gücü aldı. Daha ne alacak. Kaidoya yara bırakan adam şuan istediğini kesse inletir.
 
Sitede yapilan hatalardan biri Lucciyi kucumsemek o yuzden zoro tartismalari hic bitmiyor. Kizarunun bile Nikayi yenemeyecegi asikar.

Sanki Lucci nakavt olup ada disina cikti. Adam taş yeyip piyuv piyuv yapan nika denilen absurt karakterle savasiyor is ciddiyetten uzak,normalmis gibi hala savasiyor sabahtan beri. Burdaki yorumlar ise bambaska. İsin icine teknik girmiyor hatirlatirim.

Absurt bir guc giriyor objektif olarak degerlendiren insan sayisi 2 falan koca forumda.

Ha bu arada sanji uber dayanikli,guclude degil. Her seyin bir siniri var. Onun dayanikliligda yenilenmesininde bir siniri var.


Tipki nikada oldugu gibi.
 
Shiryu, yanık izlinin Dünya Hükümeti için çalıştığını söylüyorsa, belki de sahip olduğu yol poneglifi aslında yanlış yönlendiren bir yol poneglifi olabilir. Dünya Hükümeti belki de korsanların asla One Piece'e kesin olarak ulaşmamsı için böyle bir yalan poneglif uydurmuştur. Hatta aslında bu yol poneglifine ihtiyaç yoktur One Piece'e gitmek için. Yanık izlinin görevi, One Piece'e ulaşmak isteyen her kim varsa onları sadece öldürmek. Bu yüzden bu adam çok güçlüdür. Şimdi hikaye uyduruyorum dinleyin.😁
Bu yanık izli adam Roger ile karşılaşır. Ama Roger onu hakisinin gücü ile ezer geçer. Ona bir yanık izini bırakır. Anladı ki Roger ile baş edemeyecek, bari ona yalan ve yanlış olan bir poneglif işe yanlış olan bir One Piece'e götüreyim diye düşünmüştür. Bu amacında başarılı olup yanlış One Piece'e, kendisinin uydurduğu bir yol poneglifiyle gelmiştir. Yalan olduğu bilinen bu One Piece'in Roger tarafından hemen anlaşılmaması için, en önemli olan gerçekler gizlenmiş veya yalan bir mantıkla uydurulup kendilerine sunulmuştur. Hatta Rayleigh Luffy ile, kendi mekanında bunu dile getirmiştir. Biz One Piece'i bulduğumuzda elde ettiğimiz tarih tuhaf bilgiler içeriyordu. Belki sizler One Piece'e gitmek için bambaşka bir tarih içeren bir One Piece tarihini öğrenebilirsiniz, demişti. Rayleigh bile One Piece ile ilgili mantık hatası içeren bir One Piece tarihi ile karşılaştıklarını anladılar. Ama yeniden başlamak için güçleri kalmadı. Çünkü Roger, hastalığının son evresindeydi. Vakitleri artık kalmamıştı.
Yanık izli adam böylelikle de amacına da ulaşmıştı. Kendisi çok güçlü olmasına rağmen, Roger'ı yenememiştir. Ama sahte bir yerle ve içinde bazı gerçekleri barındıran ( Roger ve tayfasının aslında sahte One Piece'e geldikleri fikrini anlamamalarını sağmamak için bu yüzden asıl One Piece ile bazı gerçekleri barındırıyor ama en önemlilerini değil) sahte bir One Piece'e onları getirmiştir.
Gerçek One Piece'e gidilseydi, 5 Kadim ve efendileri İm, boş yere hüküme4te beklemezleri. Tüm denizcileri ve ejderleri koruyan savaş şövalyelerini, Amiralleri, hepsini de Roger'ın korsan tayfasına saldırırlardı. 5 Kadim ve yandaşları, Roger'a Saldırmadıklarına göre, Roger ve tayfasının buldukları yer, Sahte One Piece idi.
Güzel uydurdum bence🤔🤔
Arkadaşlar, bu tahminimi olumlu olumsuz ne olursa, yorumlar mısınız?
 
Arkadaşlar, bu tahminimi olumlu olumsuz ne olursa, yorumlar mısınız?
Hükümetin bence One Piece'i saklama gibi bir derdi var mı? Varsa Roger, One Piece'i hükümete rağmen mi buldu? Bir de hükümet neden son poneyi yakmadı/yok etmedi de yanık izli adama saklaması için verdi?

Roger'un sahte One Piece'i bulduğunu düşünmüyorum.Ancak hazineyi görür görmez "Joy Boy seninle keşke aynı dönemde yaşayabilseydim.Böyle bir hazineyi nasıl bırakabildin?" demiş olması ve Shanks'in, One Piece için Luffy'nin meyve uyandırmasını beklemesi gibi sebepler yüzünden One Piece'in, Joy Boy ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Roger hazineyi buldu ama Joy Boy olmadığı için bulduğu hazine hükümet için çok büyük tehditler yaratmadı.

Yani hükümet Roger'un, Joy Boy olmamasından dolayı One Piece'i bulmasına toleranslı davrandı.Diğer bir ifadeyle Luffy'nin One Piece'i bulması ile Roger'un One Piece'i bulması arasında çok büyük farklar olacak.
 
Zoro, wano sonrası ciddi saldırı gücü arttıran enma, ateş kesme tekniği ve kral haki aldı. 3 tane hayvani saldırı gücü aldı. Daha ne alacak. Kaidoya yara bırakan adam şuan istediğini kesse inletir.
Tüm o şeylere rağmen şu an Lucci ile uğraşıyor ve görünen o ki bir sonuç da alamayacak.
 
Şimdi pacifistalar Bonneyin emrine girdiğine göre, bonney bir Yonkou filosu gücüne hükmediyor diyebiliriz. Hele seraphimler de dahilse yonkou tayfası sayılabilecek bir gücü var ki 10 yıl sonra zirve olurlar büyük ihtimal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık