racon falan değil o, melankolik bir saçmalık. japon ruh hastalığı.Bu bölümü daha okumadım ama karaktersiz, ahlak yoksunu kepçüğün Kuma ve Bonney'e kestiği sizi acısız biçeceğim raconu midemi bulandırdı
racon falan değil o, melankolik bir saçmalık. japon ruh hastalığı.Bu bölümü daha okumadım ama karaktersiz, ahlak yoksunu kepçüğün Kuma ve Bonney'e kestiği sizi acısız biçeceğim raconu midemi bulandırdı
Masumlara gösterdiği gücünü Saturn ve Luffy’e de göstermesini bekliyoruz.Bu bölümü daha okumadım ama karaktersiz, ahlak yoksunu kepçüğün Kuma ve Bonney'e kestiği sizi acısız biçeceğim raconu midemi bulandırdı
Darbe yaptıklarında gösterecekler.Masumlara gösterdiği gücünü Saturn ve Luffy’e de göstermesini bekliyoruz.
Devrimcilere katılıp adam olmayı öğrenirse, düşünürüz.Darbe yaptıklarında gösterecekler.
Kizaru güçsüzlere agalık yapan kendinden güçlülerin hizmetkarı olan bir müptezeldir.Masumlara gösterdiği gücünü Saturn ve Luffy’e de göstermesini bekliyoruz.
Kizaru’yu idam etmeye totoları yemezBence Egghead'dan sonra Kizaru'nun idam edildiğine yönelik gazete haberleri okuyabiliriz.Amirallerin hükümete isyan bayrağı açmasının sebebi de Kizaru'nun hükümet tarafından idam edilmesi olacak.
Imu diye bir gerçek var Satürne benzemez.Kizaru’yu idam etmeye totoları yemez
Satürn'ün düşüşü Im'e nasıl kararlar aldıracak hep birlikte göreceğiz? Ben Kizaru'nun elini kolunu sallaya sallaya Mary Geoise'ye döneceğini düşünmüyorum.Satürn'ün düşüşünün faturası mutlaka birilerine kesilecek.Kime ama orasını bilmiyorum?Kizaru’yu idam etmeye totoları yemez