Yav he he..Sen benim yerimde olsak Kizaru aklamak için Kuma ve Bonney aklıyordun. Daha toysun pişmen lazım usta.
Amiralciler yatırım yapmayı bilmiyormuş. Fujitora'ya evi arabayı bas zarar etmezsin.Tek kale Fujitora kaldı. Onu da amiralciler sevmiyor zaten. Nerde it köpek var, onu savunuyor bu amiralciler
Ben sadece güçlü olduğunu dile getirdiğim Kaido'yu övmüş oluyordum ya hani o bakımdan. Aramaki ve Kizaru amiralcilere büyük yaralar açtı. Fujitora arkalarını topluyor onu da Akainu üslere sokmuyor. Ne günlere kaldık.Ben Kizaru’yu tamamen bıraktığımı söylemedim zaten, kişilik olarak savunmam, güç olarak savunurum. Amiralciliği bırakmadık
Ben orada iki yüzlü bir durumdan bahsettim yoksa milletin kötü karakter övmesi umrumda mı yav.Ben sadece güçlü olduğunu dile getirdiğim Kaido'yu övmüş oluyordum ya hani o bakımdan. Aramaki ve Kizaru amiralcilere büyük yaralar açtı. Fujitora arkalarını topluyor onu da Akainu üslere sokmuyor. Ne günlere kaldık.
O sırtlanlar her kimse inan ki Kizaru'nun eski dostlarına saldırdığında duyduğu üzüntüyü duyuyordur içlerinde Kizaru'nun emir aldığıiçin saldırması gibi amirale sallamak gayesiyle içleri kan ağlaya ağlaya sana yazıyorlardır. Bundan sonra mesajlarını blurlamak bile isteyebilirler Kizaru'nun koyu gözlüğü misaliSırtlanlar üzerimize atılmak için zaman kolluyormuş. Dost düşman belli olan gündeyiz.
Tamam, Kizaru’da da kötü yazar o zaman.Yav he he..
Ben Dragonun yaptığı doğru demedim hiçbir zaman Oda oraya hiç değinmeden geçti dedim. Oda kötü yazar karakter umursamaz değil yoksa...
Ne edecekti? Ginny için yeni kurulmakta olan bir oluşumu intihar saldırısına mi sürükleyecekti? Karşında goroseiler, 3 amiral sınırsız denizci tanrı sovalyeleri var.Ginny kaçırıldı, kılını kıpırdatmadı. Konuşulmuş mevzular zaten tekrar üzerinden geçmeye gerek yok.