Kizaru Bonney’i öldürmeyi düşünerek şerefsizlik yaptı ama bu bile yoldaşına sırt dönen Dragon’un yaptığı şerefsizliğin üstüne çıkamaz. O yüzden sakin ol usta, kazandığın bir şey yok.
Kizaru Bonney’i öldürmeyi düşünerek şerefsizlik yaptı ama bu bile yoldaşına sırt dönen Dragon’un yaptığı şerefsizliğin üstüne çıkamaz. O yüzden sakin ol usta, kazandığın bir şey yok.
Hangi yoldasına sırt dönmüş vegapunk ile bile dragon kavuşturdu.Kizaru Bonney’i öldürmeyi düşünerek şerefsizlik yaptı ama bu bile yoldaşına sırt dönen Dragon’un yaptığı şerefsizliğin üstüne çıkamaz. O yüzden sakin ol usta, kazandığın bir şey yok.
@RedTeroR benim yerime sen söyler misin güzel abimKizaru Bonney’i öldürmeyi düşünerek şerefsizlik yaptı ama bu bile yoldaşına sırt dönen Dragon’un yaptığı şerefsizliğin üstüne çıkamaz. O yüzden sakin ol usta, kazandığın bir şey yok.
Ginny kaçırıldı, kılını kıpırdatmadı. Konuşulmuş mevzular zaten tekrar üzerinden geçmeye gerek yok.Hangi yoldasına sırt dönmüş vegapunk ile bile dragon kavuşturdu.
Kuma düşük iq ise dragon ne etsin.
Ne istiyorsunuz la hatalı davranırsa niye savunacağım, körü körüne bağnaz mıyım?
Hassas takılmıyorum, kendinle çelişmişsin bu konuda o yüzden söyledim. Dragon’a sallayan herkes kutsalcı zihniyetindesin, kutsallardan bir farkı olmayan Kaido’yu bana karşı bir çok kez savundun. Sen milletin günahına girmişsin.
Kaido'nun gücü haricinde savunulacak tarafı yok. Amiral yener demişimdir çok çok. Ne diye savundum de hele.
@Mike @Tiksav Lee gücü övünce de sonuçta övmüş oluyormuşsun kulübe hoş geldin MontanaBaya oldu mevzuları hatırlamıyorum, övdün sonuçta. Amiralleri gömdüğün gibi gömdüğünü de görmedim, amirallerden daha kötü bir karakter Kaido. Yakalandın usta.
Sen benim yerimde olsan Kizaru aklamak için Kuma ve Bonney sallıyordun. Daha toysun pişmen lazım usta.@RedTeroR benim yerime sen söyler misin güzel abim
Ben Kizaru’yu tamamen bıraktığımı söylemedim zaten, kişilik olarak savunmam, güç olarak savunurum. Amiralciliği bırakmadık@Mike @Tiksav Lee gücü övünce de sonuçta övmüş oluyormuşsun kulübe hoş geldin Montana
Orası çeviri hatası galiba. tcb de "biz hasır şapkayı almaya geldik veya onu artık güneş tanrısı diye mi çağırmalıyız?" diyor. Devlerin gelmesi yeni yolculuğun elbaf olduğunu kesinleştirdi gibi. Gelmeselerdi keşke bu yeni macera atılma duygusunu bitirecek. Tabi olaylar yine karışabilir. Yolda veya şimdiki dövüşte tayfa ayrılmak zorunda kalabilir. Direk elbafa sorunsuz gidebileceklerini sanmıyorum.Devlerin gelmesinin sebebi olayın Nika'ya bağlanacak olması devler bölüm sonunda bunu uzun zamandır beklediklerini söylüyorlar, elbafa da bir şekilde geçecekti böyle yapmayı tercih etmiş.