Zoro reyise Kizaru az olmadı mı reyis ? Bunlar ne kadar mütevazı beklentiler. Beni şaşırtıyorsunSatürn'ün geberdiğini görelim, Zoro'nun da Kizaru'yu indirdiğini. Bana tamam.
Zoro reyise Kizaru az olmadı mı reyis ? Bunlar ne kadar mütevazı beklentiler. Beni şaşırtıyorsunSatürn'ün geberdiğini görelim, Zoro'nun da Kizaru'yu indirdiğini. Bana tamam.
Yahu mesele patlamak değil herkes patlayabilir sonuçta bu tahmin ama sen ben patlamıyorum yanılmıyorum diyordun Zaten makarasına yazdık niye tedirgin oluyorsunuz sen ve @RedTeroR @carpe d. em sakin olunKendi patlamalarından sonra hala başkalarına gülebilecek halin var mı yav senin ? Valla helal olsun.
Tamam.Yahu mesele patlamak değil herkes patlayabilir sonuçta bu tahmin ama sen ben patlamıyorum yanılmıyorum diyordun Zaten makarasına yazdık niye tedirgin oluyorsunuz sen ve @RedTeroR @carpe d. em sakin olun
Jimbei gidiyor merak etme ikisi alır lucciyiZoro eğer yenemeden dövüş biterse cidden büyük rezillik.
Lucci Kaan kazgan Zoro da Savaş Cebeci ise Jinbei de Ilyastır o zaman.Dövüşü durdurmaya giden Jinbei