O arc MF mi?Amirallerin öne çıktığı arc en iyi arc olarak kabul ediliyor serinin zirve noktası satışlar uçuşta. Yonko Saga ise serinin en kötü sagası olarak kabul ediliyor.
Fujitora ve Ryokugyu eski üçlüden daha düzgün yazılmış karakterler. En azından hükümet hakkında nasıl bir bakış açısına sahipler biliyoruz.amiralleri iyi yazılmış karakterler olarak niteleyebilmemiz için kutsal ejderlerin nasıl varlıklar olduklarını bilmelerine rağmen neden hâlâ onlara hizmet ettikleri açıklanmalı ve okuyucuların büyük çoğunluğunu ikna edilmeli.
yemişim kizaru'nun duygusal çelişkilerini. öyle sırtına adalet yazılı palto giymekle olmuyor o işler. satürn; adalet, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlara düşman. insanlar onun gözünde hamamböceğinden farksız ve kizaru da satürn'ün emirlerine sorgusuz sualsiz uyuyor.
belki fujitora hariç tutulabilir bundan ama an itibarıyla amiraller=wg'nin bekçi köpekleri. çok güçlüler evet ama iyi yazılmış karakterler diyebilir miyiz amiraller için? an itibarıyla hayır. sokak röportajlarında, vardır devletin bir bildiği diyen dayılardan farksızlar benim gözümde.
Usta Aramaki ve Sakazuki için gri diyorsun sonra millete laf atıyorsun... Yakışmadı.Gri karakter akımını getirdik elhamdülillah, herkes karakterini gri diye yutturmaya çalışıyor. @Mihawk
@Montana şu Aramaki'nin geçmişi açıklansın sonra yanılmışız Ryokugyu-senpai diyecekler.Usta Aramaki ve Sakazuki için gri diyorsun sonra millete laf atıyorsun... Yakışmadı.
Fujitora çok büyük adam.Fujitora ve Ryokugyu eski üçlüden daha düzgün yazılmış karakterler. En azından hükümet hakkında nasıl bir bakış açısına sahipler biliyoruz.
Fuji gidip "Dünya Hükümeti kendini tanrı mı sanıyor?" diyor.
Ryo'ysa "Kutsal Ejderler tanrıdır" diyor.
Tamam eski üçlünün adalet anlayışlarını az çok gördük ama bu yeterli değil altında çalıştığın kurum hakkında da bir fikri olur insanın...
sonra kutsal köpeği deyince amiralciler kızıyor. Kuzan'ın en azından kendi adalet anlayışına göre emredilenden farklı aksiyon aldığını gördük Kizaru ve Akainu'da o da yok.
Akainu için kesin gri demedim, şimdilik ikinci dereceden kötü olarak derecelendirdim. Korsanları ve benzeri oluşumları yok etmek için hükümetin gücünden faydalanıyor, onlara göz yumuyor. Yaptığı yanlış ama zevk aldığını sanmıyorum.Usta Aramaki ve Sakazuki için gri diyorsun sonra millete laf atıyorsun... Yakışmadı.
You have no human rights !!!!! Eminim senpai diye peşinde dolaşırız.@Montana şu Aramaki'nin geçmişi açıklansın sonra yanılmışız Ryokugyu-senpai diyecekler.
Shanksı detaylı bile bilmiyoruz nasıl bu kadar emin konuşuyorsun anlamıyorum. Adam direkt Gorosei ile görüşüyor Sengoku sensin diye kabul ediyorum diyor ne olduğu belli bile değil.Yok, bayağı beyaz karakterler.