Kuzan dışında hiçbir amirale gri karakter denilemez.
Sadece FB’den mi bahsettim knk?FB başladığında yarım saat geçtiğini mi düşünüyorsun yani? Oturup dinlemişler mi?
diğerleri tamam da buradan yürünmez. Kaido'da Kinemon'a bir şey yapamadı- Kizaru basit karakterleri bile tekleyemedi, Sentomaru bile en sonki manga bölümlerinde ayağa kalkmıştı.
Momonun dedesi ve ileride momo haricinde güncelde istediği zaman okuyacak kim var robinden başka? Puding tamamen şans eseri öyle bir yeteneği varsa uyandıracak.Pone okuması ise okumasını bilenler çıktı yine o özelliğini de kaybetti. 12 yaşındaki çocuk Bonney daha çok hasar aldı bu arc koşturuyor hala. Robin niye böyle garip
Tekledi ama öldürmedi, o da Oda’nın sıvaması.diğerleri tamam da buradan yürünmez. Kaido'da Kinemon'a bir şey yapamadı
Dragon, WB ve Shanks beyaz karakterler değil bas baya griler. Saf "iyi" denecek tek kişi Luffy.Demek istediğim WB gibi yüzlerce karakter var. Shanks, Dragon bunlar safi beyaz karakterler. Beyaz karakterler nazarımda iyi yazılmış olsalar bile gri karakterler kadar derinlik katamazlar.
Big Mom’u övdüm zaten, onu dışarda tutuyorum.
Kaido tipik pure evil denilen karakterlerden. Aksini savunmak yersiz bir arayış olur. Lucci gibi savaşmaktan ve öldürmekten zevk alıyor, savaş onun sevmediği bir şey değil. Bunları yaşadı diye insanlara eziyet etmekten zevk alması meşru gösterilemez yani. Adam terörist başı gibi bir şey. Düz kötü.
Yok, bayağı beyaz karakterler.Dragon, WB ve Shanks beyaz karakterler değil bas baya griler. Saf "iyi" denecek tek kişi Luffy.
Saul'un yaşadığını öğrendik, o da biliyordu diye kalmış aklımda. Hiç kimse bilmiyorken Robin özeldi. Pone okuyarak Raftele götürecek tek isimdi. Şimdi bir yerlerden çıkmaya başlayınca özel oluşu gitti. Ama tabi bu konuda Oda, Robin'i ön planda tutar. Nihayetinde ana karakterlerden.Momonun dedesi ve ileride momo haricinde güncelde istediği zaman okuyacak kim var robinden başka? Puding tamamen şans eseri öyle bir yeteneği varsa uyandıracak.