Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu bölümü animeye uyarlasalar toplasan 4 dakika bile sürmez herhalde öyle boş bi bölüm. 2-3 panel haricinde yine full figüran gördük resmen ve bu figüranları görmek için tam tamına 1 hafta bekledik söyleyeceklerim bu kadar. :gamyon:
 
Luffy'ye yardım edecek adam o kadar çok ki. Takip etmişlerdir yaşam kağıdını olur biter ama benim anlamadığım neden adada kalıyor kizaru ile Satürn onu anlamadım. cp0 'da adada. pacifistalarda adada. aşırı kötü savaş stratejisi. gökyüzünden ada patlatmalı silahı neden yollamadı da gitti yıkım çağrısı verdi. şimdik denizci gemileri luffye gelen destekle belli nanay olacak. EE iki türlü kapana kısılmış olacak satrün ve kizaru. Gemide olsalar hiç değilse belki gemilerin nanay olmasını engelleme ihtimalleri var ya da kaçma ihtimalleri. Satürn'nün yönettiği ilk gördüğümüz savaş o da dandik çıktı.
Luffy Wanoda öldü kimse gelmedi şimdi mi gelecekler, üstüne filonun her biri bir yerde ha deyince toplanacak bir ekip değil.

Ana Alev isimli silah tek atımlık bir şey, ilk ve tek kez Lulusiada denendi, bir daha kullanılabilmesi için Eggheaddeki reaktör lazım dendi, o yuzden Ana Alev yerine buster call emredildi. simdi reaktoru yok ederlerse hiç bir zaman o silahı göremeyeceğiz o ayrı konu.
 
Seraphimle dövüşen sadece Robin değildi. Robin dövüştü mü onu bile hatırlamıyorum ama dayanıklılığı kötüymüş. Bonney, Vega'nın bahsettiği şu tehlikeli çemberden geçti de kızcağız kalktı. Ki daha nelerde yaşadı. Dayanıklılıkta o zaman Bonney > Robin
Seraphimler mangaka gözünde Mihavk-Croco-Hancock-Jinbei-Dof vesaireden güçlü hepsiyle aynı anda dövüştüler gibi düşünebilirsin. King'in genleri yüzünden fazla saçma güçteler bunların King gibi ateş söndü hasar yer durumu da yok gibi duruyor paketlenmişlerdi sadece hasar gözükmüyordu hiç birinde.
 
@Büyük Korsan Kaidou

Arada trollüğüne yazıyorum elbette ama net fikirlerimi yazayım şimdi.

Kaido Luffy ve marabaları küçümsediği için saldırı atlatmak yerine sürekli hasar aldı. Travmaları nedeniyle abartı tepkiler de verdi. Diğer taraftan Kizaru Nika karşısında bile sıfatını değiştirmedi ve gereksiz saldırı almadı. Bana göre G4 karşısında Kizaru daha iyi bir performans gösterdi. Luffy hiç bir tehlike veremedi G4 ile. G5 performansı ise Kaido ile denktir.

Yine de bunlara bakıp Kizaru > Kaido demiyorum şu ana kadar. İkili karşılaşsa Kaido Kizaru'yu ciddiye alıp daha az saldırı alacaktır. Sadece Luffy veya Nika performanslarını değerlendirince Kaido üstte diyemem ben. Diyen çıkarsa kendi fikridir.
Luffy'nin Kaido karşısındaki performansı ile Kizaru'yu bir tutman garip hacı. Birinde kral haki ile şelale yapıyordu.
 
Kral haki gibi bir güç varken ben olsam meyve güçlerini unuturdum kullanmazdım uyanışın canı cehenneme mis gibi kral haki varken.
 
Seraphimler mangaka gözünde Mihavk-Croco-Hancock-Jinbei-Dof vesaireden güçlü hepsiyle aynı anda dövüştüler gibi düşünebilirsin. King'in genleri yüzünden fazla saçma güçteler bunların King gibi ateş söndü hasar yer durumu da yok gibi duruyor paketlenmişlerdi sadece hasar gözükmüyordu hiç birinde.
Peki niye Robin sadece bu halde. Usopp, Çoppar diğerleri fink atıyor etrafta. Robin'i aciz göstertmiş.
 
Luffy'nin Kaido karşısındaki performansı ile Kizaru'yu bir tutman garip hacı. Birinde kral haki ile şelale yapıyordu.
Detaylara bakarsak denecek çok şey var. Kaido ile kanlı bir dövüş verdi Luffy. Kizaru karşısında ise G4 ile bir şey yapamadım tepkisi verdi. Haki kullanmadığı gerçekse G5 daha kolay diye ona geçmiştir.
 
Dostum ilk basit saldırı demişsin de Kaido gibi G4'e yamulmamak Kizaru'nun başarısı. Kaido savaşı neredeyse tamamen G4'te geçti. Luffy G5 açınca tekleyip geçti Kaido'yu. Oda bu işi batırdığını fark edip Kizaru'nun defansını övdü. Kizaru'nun yediği lastik saldırısının basitine bile kan verdi Kaido. Lucci de vermişti. Kizaru bu ikisinden üstün ki Oda böyle sahne çizmedi. O saldırıdan büyük bir saldırı varsa o da Kaido'nun yenildiği ada boyutlu saldırı. Başka varsa gösterin?
Kaido G4’e yamulmadı. Binlerce G4 atağını tankladı. Zaten ilk karşılaştığında direkt tekledi g4 Luffy’i. Kaç defa yendi. En sonunda da öldürdü. Kral Haki bile fayda etmedi Kaidou’ya. G5 açınca bile karşılık verdi, denk dövüştü. En sonundaki saldırıda, Luffy’nin saldırısı daha üstün geldi, o yüzden de yenildi. Adam uyanış bile açmadı, sırf Luffy yensin diye açtırmadı Oda. Ayrıca Kizaru, Luffy ile karşılaştığında, Luffy kendisine Kaidou’ya çektiği tarifeyi(g4 açıp saatlerce savaşmadı, kral haki kullanmadı vs.) çekmedi. Kizaru da Kaidou’nun Luffy’e saldırdığı gibi Luffy’e saldıramadı zaten. Gücü yettiği kişilere saldırmaya çalıştı, onda da Luffy tarafından engellendi. Senin yapmaya çalıştığın Kaidou ve Kizaru kıyasını yapayım;

- Kizaru, G4 Luffy’i yenemedi,
- Kaidou defalarca yendi, bir kere de öldürdü.
- Kizaru, Luffy’den kral hakili saldırı yemedi,
- Kaidou kaç defa kral hakili, g4lü, g5li saldırılar yedi.
- Kizaru dövüşe başladığında hiç bir dezavantajı yoktu, 1v1 dövüştü, ilk dövüşü Luffy’e karşı oldu, aksine Luffy daha öncesinde Lucci ve Seraphim’lerle dövüştü,
- Kaidou dövüşe başlamadan tonlarca adamlar kapıştı, ada kaldırdı, tonla saldırı yedi, enerji tüketti, 5 nova vs. 2 Yonko’dan sonra herkesi tekledi, sonra da Yamato’yla dövüştü, bunlar bitince Luffy ile tekrar dövüşüp yine yendi, hatta öldürdü. En son g5 açılınca bile denk dövüştü, sonunda, g5’in son saldırısına üstün gelemedi.
- Kizaru tek bir basit g5 saldırısına komaya girdi, dakikalarca yerden kalkamadı, Saturn’ü koruyamadı, en son Franky saldırdıktan sonra karşılık verebildi.
- Kaidou yüzlerce kişiyle kapışmasına rağmen, Luffy’e son ana kadar kaybetmedi, sürekli yendi, ezdi, geçti. Asla baygınlık geçirmedi. Defalarca Kral Hakili ve g5li saldırıyı tankladı.
- Kizaru basit karakterleri bile tekleyemedi, Sentomaru bile en sonki manga bölümlerinde ayağa kalkmıştı.
- Kaidou önüne gelen herkesi ezdi geçti, en son Luffy’nin son saldırısına kadar durdurulamadı.

Daha binlerce misal verilebilir. Kaidou > Kizaru değil, Kaidou >>>> Kizaru.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık