Luffy'ye yardım edecek adam o kadar çok ki. Takip etmişlerdir yaşam kağıdını olur biter ama benim anlamadığım neden adada kalıyor kizaru ile Satürn onu anlamadım. cp0 'da adada. pacifistalarda adada. aşırı kötü savaş stratejisi. gökyüzünden ada patlatmalı silahı neden yollamadı da gitti yıkım çağrısı verdi. şimdik denizci gemileri luffye gelen destekle belli nanay olacak. EE iki türlü kapana kısılmış olacak satrün ve kizaru. Gemide olsalar hiç değilse belki gemilerin nanay olmasını engelleme ihtimalleri var ya da kaçma ihtimalleri. Satürn'nün yönettiği ilk gördüğümüz savaş o da dandik çıktı.
Bombardımana yakalansalar da ikisine de bir şey olmuyor demek ki.
Belki birileri Luffy'lere yardıma gelir de elliden fazla gemimizin hepsini batırır, deyip gemide beklemek yerine Luffy'lerin adadan kaçmasını engellemek için adada kalmak, bence zaten yapılması gereken hareket.
Hem, kaçıp ne yapacaklar ki ? Vegapunk ve Nika'yı öldüremeden dönerlerse İm ne diyecek bunlara, canınız sağolsun ya önemli değil, falan mı ?
Bir tarafta bir yonko ve ödülleri bir milyarı aşkın üç tane komutanı ve tayfanın geri kalanı var, diğer tarafta Satürn, Kizaru ve Zoro ile aylardır dövüşen base Lucci var
.
Bence şu anda taraflar hemen hemen denk gibi görünüyor bu yüzden gelenler iki tarafa da düşman olmalı.