Senin gözler bozuk olabilirYav Kidden bişey görsem he diyem ama Lawdanda tek yer Kid benim gördüğüm.
Senin gözler bozuk olabilirYav Kidden bişey görsem he diyem ama Lawdanda tek yer Kid benim gördüğüm.
Yav adamın bi amerikan güreşi tarzı bide yavaş ray silahı var, olmadı Kid şöyle hurda yerine çelik tozu felan kullansaydı manyak olurdu. Ben Kidden etkileyici birşey görmedim ama Law adamdır.Senin gözler bozuk olabilir
Bi o bide Sanjinin mavi ateşi.Bu goroseilerin iblis formlarına sadece toon force kalıcı hasar veriyor olabilir.
Luffy'i görünmez adam siryu kaçırdı kimse görmeden karasakal 3. ve son meyveyi de alır zaten oda süründürüp duruyodu artık şenksu (yani kendi avatarı) baş karakter olur herkes tanrı meyveli karasakalı indirmeye çalışır artık.Eğer Kuma'yı öldürürsen adam değilsin lan SODA... Onca gereksiz vitaminsiz adamları öldürmedin hayatta bıraktın.
Kalkıp bu adamı harcarsan senin taaa....
Kuma'dan ötürü iyi dedim bölüme. Luffy üstünden 2. gizem oldu. 1- yemekelri kim getirdi. 2- Nasıl kayboldu ve nereye gitti.
Yalandan gizem...
Yıllardan beri yaptığı en iyi şey; "Göster ama elletme" taktiği.Yumruk atılırken görünen sahneler Kuma'nın içinden geçenler ise Oda bize açıklama borçlu. Satürn'ün aklından geçenler ise Ginny ne alaka. Oda bize tekrar izletmek için çizdiyse onun aklına tüküreyim.
Kim bilir daha fazlası da olabilirHaftaya Kizaru ile tekmeleşen Sanji'nin bacak yine çatlarsa Judge ile aralarında geçecek muhabbet @William cutting @Montana
Bu hale gelse de düzelir yine:Haftaya Kizaru ile tekmeleşen Sanji'nin bacak yine çatlarsa Judge ile aralarında geçecek muhabbet @William cutting @Montana