Sen top tier demiyor muydunNiye patladım yahu?
Sen top tier demiyor muydunNiye patladım yahu?
Saturn bence daha muhtemel, Zoro normal zoan Sanji mithikle kapışmalı başka yolu yok.Haftaya Bilim Tanrısı Satürn vs Bilimin Savaşçısı Sanji görür müyüz? Ya da Sanji vs Kizaru!
Top Tier'dir ya herif hasar almıyor. Çok sağlam bir yetenek. Meyve gücü mü bilimin gücü mü bilmiyoruz ama tam olarak seviyesi nedir ne değildir net değil? Fakat amiral liginin altında olmasını beklemiyorum.Sen top tier demiyor muydun
Luffy güçlü, ama "vuruş hissi" yok. Zoro ve Kid hakkından gelir normalde bu tiplerin. Law'da da o canilik vardı, ama Chopper'la takıla takıla pamuş şekere dönüştü.Zoro’nun döveceğini söylemedim ya, sadece öyle olsa daha iyi olabilirdi. Satürn, Orochi ve Kaido gibi bir nefret objesi. Yani bu tarz adamları acımasız birilerinin öldürmesi daha tatmin edici olur.
Usta sen Sanci fanısın, Kid en azından Yonko indirdi, dyke keltoş Kuin'i, Cacci sperm gücüyle indirmedi. Kid fanlarının hakkıdır gayet kapıştırmak istemesi.Millet bu tek yiyici Kiddi niye koskoca Saturle kapıştırmak istiyor, yetmedimi yediğiniz dayaklar.
Amirallere Top Tier değil diyordun?Top Tier'dir ya herif hasar almıyor. Çok sağlam bir yetenek. Meyve gücü mü bilimin gücü mü bilmiyoruz ama tam olarak seviyesi nedir ne değildir net değil? Fakat amiral liginin altında olmasını beklemiyorum.
Sanji'yi daha aşağısı kesmezdi zaten.Saturn bence daha muhtemel, Zoro normal zoan Sanji mithikle kapışmalı başka yolu yok.
Meyveleri olmasa sağ kollar alır diyordu.Amirallere Top Tier değil diyordun?
Ne zaman dedim ya bana görüntüsünü atsana öyle bir şey söylediğimi hiç hatırlamıyorum.Amirallere Top Tier değil diyordun?
Luffy yerde ölü gibi enerji Topluyor napsın adam Önce York Sonra Lucci Sonra Kizaru Sonra satürn gördüTüm bu olaylar olurken Luffy, Zoro ve Jinbei