Üzerime oynuyor baya bir videoyu hak etti.Kaşınıyorsun 61siz. Sodexi kızdırmak istemezsin
Üzerime oynuyor baya bir videoyu hak etti.Kaşınıyorsun 61siz. Sodexi kızdırmak istemezsin
Wb D değildi. Neyse bomboş argüman.. Kuma, Ginnye karşı atılımda bulunmamasının altını doldurabilecek kadar aptal veya "saf" bir karakter değil. Gayet aklı başında bir herif. "Saf"ı aklı havada anlamında kullanan kimseye katılmıyorum. Ha temiz aklı kötü işe ermez derseniz ne ala...@Whitebear D nin saf dediğini hatırlıyorum sadece, Kuma’yı aşağılamak için değildi o da. Ki haklı da Kuma saf biraz, elle tutulabilir bir argüman.
Kuma da hatalı zaten, sadece çok büyük acılar çektiği için insanlar yüklenmiyor.Wb D değildi. Neyse bomboş argüman.. Kuma, Ginnye karşı atılımda bulunmamasının altını doldurabilecek kadar aptal veya "saf" bir karakter değil. Gayet aklı başında bir herif. "Saf"ı aklı havada anlamında kullanan kimseye katılmıyorum. Ha temiz aklı kötü işe ermez derseniz ne ala...
@Sodex in lobilere sızmaya çalıştığını idrak etmiş olman sevindirici.Kaşınıyorsun 61siz. Sodexi kızdırmak istemezsin
Video'daki tek eksik yakın olduğu lobiler Zorocular ve Dofçular olmalıydı. Hurdacı olmamış.Kaşınıyorsun 61siz. Sodexi kızdırmak istemezsin
Kendin kaşındın. Ben uyarımı yaptım@Sodex in lobilere sızmaya çalıştığını idrak etmiş olman sevindirici.
Sabo lobisinde koltuğu bu yüzden mi ona devrettin Sodexten tırsmış bu arkadaş @Tiksav LeeKendin kaşındın. Ben uyarımı yaptım
@Sodex in lobilere sızmaya çalıştığını idrak etmiş olman sevindirici.
61sizin klasik oyunları@carpe d. em reis bak şimdi lobiden çıktım artık ginny’e salak diyen devrimci lobisi üyesi kalmadı haberin olsun