Nika'da mı handikap? Adam Tanrı oldu, yetmedi mi daha?Luffy reyiz her zamanki gibi Oda tarafından senaryoya etki etmesin diye bir sürü handikapa sokulmuş.
Yetmedi mi Oda.
Nika'da mı handikap? Adam Tanrı oldu, yetmedi mi daha?Luffy reyiz her zamanki gibi Oda tarafından senaryoya etki etmesin diye bir sürü handikapa sokulmuş.
Yetmedi mi Oda.
Öyle bir isteğimin olduğunu belirten bir tane mesajımı bulamazsın. İftira atmayalım.
Ginnye zekasız deyip işin içinden çıkanlarla; Hadi dragon adam değil Kuma da mı adam değil denildiğinde Kuma kıt zekalı diyenlerin bir farkı yok diyorum. İkiside kolaya kaçmak hatta ikinci daha kötü üç maymuna oynamak oluyorŞurayı anlamadım Dragon’a da mı zekasız diyorsun?
Kuma’ya gerizekalı diye hakaret eden birini hatırlamıyorum, varsa kaçırmışım.Ginnye zekasız deyip işin içinden çıkanlarla; Hadi dragon adam değil Kuma da mı adam değil denildiğinde Kuma kıt zekalı diyenlerin bir farkı yok diyorum. İkiside kolaya kaçmak hatta ikinci daha kötü üç maymuna oynamak oluyor
Ben Dragona laf edenlere dedim Kuma da bir şey yapmadı o da mı adam değil dedim. O zekasız dedi. Kim dedi hatırlamıyorum ama buradaysa da söyleyeyim işine geldiği gibi insanlar çok iyi yorumluyor.Kuma’ya gerizekalı diye hakaret eden birini hatırlamıyorum, varsa kaçırmışım.
Ginny’i önce Kuma, sonra Dragon kurtardı. Üçüncüde de pusuya kurban gitti zaten. Oda drama kasmasaydı öyle saçmalıkları okumazdık.Ginny'in Dragon'a güvenmesi en büyük hatası diyenler olmuş, daha neler okuyacağız bakalım.
@Whitebear D nin saf dediğini hatırlıyorum sadece, Kuma’yı aşağılamak için değildi o da. Ki haklı da Kuma saf biraz, elle tutulabilir bir argüman.Ben Dragona laf edenlere dedim Kuma da bir şey yapmadı o da mı adam değil dedim. O zekasız dedi. Kim dedi hatırlamıyorum ama buradaysa da söyleyeyim işine geldiği gibi insanlar çok iyi yorumluyor.
Ginny’i önce Kuma, sonra Dragon kurtardı. Üçüncüde de pusuya kurban gitti zaten. Oda drama kasmasaydı öyle saçmalıkları okumazdık.