Senin hakkında yapmadım zaten
Bura bölüm yorusu konusuymuş yav. Bence haftaya Kizaru vs. Sanji göreceğiz.
Senin hakkında yapmadım zaten
Gök yarmak en büyük güç göstergelerinden biri. Yamato ve Oden kral haki kullanıcısı ama onlar için bile üst level bir şey.Mihawk yonko gücünde değil bence. Gök yaran yonko mu sayılıyor ? MF de Wb'ye aramızdaki farkı gözlerimle görmek istiyorum diyerek slash atmıştı ve bence bu onun o klasmanda olmadığının kendi ağzıyla ifadesiydi. Yonko gücünde çıkarsa patlamış olurum tabi.
Sus sen Devrimci lobisindensin @carpe d. em öyle diyorBen dedim ve beni ısrarla lobiye sokmaya çalışıyorlar ve isim olarak bile alıntılayamıyorlar gerekli cevabı fazlasıyla verdik zaten ama hala akıllanmadılar
Aynen onlar ne derse o doğrudur yoksa benden iyi bilmeleri kadar doğal bişey yokSus sen Devrimci lobisindensin @carpe d. em öyle diyor
Salağa salak dediğin için tebrik ederim kardeşim seni.her ne kadar lobimizden olmasanda doğruları konuşan nadir kişilerdensin.Ben dedim
Ginny salak mı?Salağa salak dediğin için tebrik ederim kardeşim seni.her ne kadar lobimizden olmasanda doğruları konuşan nadir kişilerdensin.
Evet öyleGinny salak mı?
Dragon'a güvendiği için mı? Başka bir kusuru yok çünkü.Evet öyle
Adamın istersen zekasını kıyasla. Kizaruya lazer atmış adamdır frankye. Suya su dökmek gibi bir şeyBu arada kendi gücüyle kıyaslandığında pek bir şey etmeyen Franky'e arkadan saldıran Kizaru'yu bir kez daha kınıyorum.
Luffy’ci değil miydi bu adam? @carpe d. emArc prensesi Luffy mi oldu şimdi