Mihawk ve Shanks düellolarında gök yarıldıysa ne yapacaksın?2. Bölüm Mihawk topuk, kalan 48 bölüm Shanks flashback
Mihawk ve Shanks düellolarında gök yarıldıysa ne yapacaksın?2. Bölüm Mihawk topuk, kalan 48 bölüm Shanks flashback
Shanks'ın hakisi tek başına gök yarıyor diyeceğim ne diyeceğim tabii ki Mihawk'ın hakkını vereceğim.Mihawk ve Shanks düellolarında gök yarıldıysa ne yapacaksın?
Gök yarılmasının ele ayağa düştüğü gündür.Mihawk ve Shanks düellolarında gök yarıldıysa ne yapacaksın?
Patladım, der misin?Shanks'ın hakisi tek başına gök yarıyor diyeceğim ne diyeceğim tabii ki Mihawk'ın hakkını vereceğim.
Ginnyye salak diyenlerin olduğu lobidekilerin iftiraları bize işlemez.@carpe d. em bu kadar devrim düşmanı olması acaba kutsal fanı mı diye düşünüyor insan
Allenla olan ittifağınızı çoktan ifşa ettik 61siz. Yine karavanaSabo lobisinde staja başlattık devamsızlıktan kaldı. @carpe d. em 'e dış destekli darbe yapıp lobiyi ele geçirdi. @Allen de dış destekleyenleri bilse müsaade etmezdi ama oldu artık bir şeyler. Alt lobilerimizde yaşanan güç mücadelesine bak oradan pay biç ne kadar büyüğüz
Çift kılıç kullanma sebebi bu değil mi zaten?Shanks'ın hakisi tek başına gök yarıyor diyeceğim ne diyeceğim tabii ki Mihawk'ın hakkını vereceğim.
Kim dedi reis isim verir misinGinnyye salak diyenlerin olduğu lobidekilerin iftiraları bize işlemez.
Allenla olan ittifağınızı çoktan ifşa ettik 61siz. Yine karavana
Mihawk yonko gücünde değil bence. Gök yaran yonko mu sayılıyor ? MF de Wb'ye aramızdaki farkı gözlerimle görmek istiyorum diyerek slash atmıştı ve bence bu onun o klasmanda olmadığının kendi ağzıyla ifadesiydi. Yonko gücünde çıkarsa patlamış olurum tabi.Patladım, der misin?
Ben dedim ve beni ısrarla lobiye sokmaya çalışıyorlar ve isim olarak bile alıntılayamıyorlar gerekli cevabı fazlasıyla verdik zaten ama hala akıllanmadılarKim dedi reis isim verir misin